Overslaan naar content

GZ-psycholoog

 • Lelystad
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Lelystad

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Lelystad volwassenen zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog. Wil jij jouw specialistische kennis en ervaring gebruiken om een persoonlijke aanpak te creëren voor onze cliënten? Dan heten we jou van harte welkom in ons team in Lelystad! De uren en werkdagen zijn bespreekbaar.


Bij Dokter Bosman bieden we basis- en specialistische GGZ aan vanuit de visie van "psychologie van nu". We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij cliënten en behandelaars samen de toon zetten. Ons grootste verschil met andere organisaties zit niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het leren omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven, zodat we cliënten kunnen helpen om hun doelen te bereiken. We geloven in actie. Zo maken we elke dag onze aanpak een beetje beter. Dat is de psychologie van nu.


Werken bij Dokter Bosman Lelystad betekent deel uitmaken van een team bestaande uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, drie basispsychologen en een arts. Onze cliëntenpopulatie is divers en afhankelijk van de expertise van het team. We zijn geen gewoon team! We weten waar we voor staan, hebben plezier in ons werk en genieten van samenwerken vanuit onze diverse persoonlijke stijlen. Als zelfsturend team leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak. We luisteren naar ieders verhaal, groeimogelijkheden en behoeften, met respect voor ieders stijl en temperament. De psychologische zorg die wij bieden is gebaseerd op een positieve benadering van de geestelijke gezondheid met een praktische insteek. Uiteraard vergeten we ook het systeem waarin iemand leeft niet. Bovendien werken we inspirerend samen met het team kind en jeugd en delen we het pand.


Als de behandelvisie van Dokter Bosman je aanspreekt en je nieuwsgierig bent, nodigen we je uit om met ons team mee te lopen en kennis te maken met onze persoonlijke aanpak en collega's.


Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor zowel intakes als diagnostiek, en de behandeling van onze volwassenen cliënten. Binnen ons team maken we voornamelijk gebruik van CGT, ACT, EMDR en schematherapie. Je zult ook fungeren als regiebehandelaar in samenwerking met de basispsychologen. Hierbij is het geven van werkbegeleiding en het gezamenlijk uitvoeren van evaluatiegesprekken een onderdeel van je werkzaamheden. Je voert intakegesprekken en voert diagnostiek en persoonlijkheidsonderzoek uit, inclusief ADHD- en/of ASS-onderzoek. Daarnaast stel je behandelplannen op, voer je deze uit en evalueer je ze. Je geeft individuele en mogelijk ook groepsbehandelingen. Tijdens multidisciplinaire overleggen bespreek je de voortgang van behandelingen en denk je actief mee met collega's. Tot slot draag je actief bij aan de deskundigheidsbevordering en ontwikkeling van het team.


Wat kun je van ons verwachten?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ (FWG 65);
 • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
 • Je werkt graag samen binnen een professioneel team;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Hebben wij je interesse gewekt?

Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne van den Hoogen of Lindy den Braber contact met je kan opnemen. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy.

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Lelystad

of