Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Sliedrecht
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Sliedrecht

Functieomschrijving

Zet jouw expertise in voor volwassenen met uiteenlopende psychiatrische hulpvragen. Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog voor onze locatie in Sliedrecht.


Als GZ-psycholoog ben je (regie)behandelaar voor de basis- en specialistische GGZ. De werkzaamheden zijn afwisselend. Je verricht intakes, draagt bij aan psychodiagnostisch onderzoeken en zorgt voor de uitvoering van individuele behandelingen. Het begeleiden en supervisoren van junior therapeuten en psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast participeer je in overleg en intervisie. Je voert regiebehandelaar taken uit in af afstemming met klinisch psycholoog en psychiater. Je werkt nauw samen met collega's, verwijzers en andere zorgdisciplines. Het is mogelijk om ook op andere vlakken betrokken te zijn binnen de organisatie zoals de afwisseling als docent bij Forta Opleidingen. Wij gaan graag met je in gesprek over je wensen.


Wij, Forta Volwassenen zijn een servicegerichte GGZ organisatie. Wij werken van uit kleinschalige praktijken om ons zorgaanbod zo persoonlijk en toegankelijk mogelijk te houden. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ op gebied van diverse DSM-5 stoornissen. Door onze eigen zorgprofessionals op te leiden, (vakgerelateerde) scholing aan te bieden en te investeren in persoonlijke ontwikkeling kunnen we beter vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten. Doordat onze medewerkers zelf bijdragen aan de behandelingen, weten we wat er speelt en kunnen we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven bieden.


Onze locatie in Sliedrecht is gespecialiseerd in ons zorgaanbod voor volwassenen. Sliedrecht heeft een breed zorgaanbod met een uitdagende populatie. Het gaat om een relatief klein team die nauw met elkaar samen werken. Het team kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, zorg voor elkaar en informeel contact. Er is ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. De locatie ligt centraal (bij het Albert Schweitzer ziekenhuis) en is met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. De locatie heeft een buitenlocatie in Hendrik Ido Ambacht. De meeste collega's werken 1 dag op de buitenlocatie. Samenwerking staat voor dit team hoog in het vaandel. Naast de reguliere face-to-face behandeling hebben wij op locatie Sliedrecht ook de mogelijkheid voor cliënten om behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Alle behandelaren binnen team Sliedrecht draaien hierin mee. Als nieuwe collega zie je uitdaging om deze vorm van digitale behandeling verder te helpen ontwikkelen en hieraan actief deel te nemen.

Vereisten

Wij investeren graag in jou!

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
  • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar;
  • Deze functie is te combineren met een van onze andere locaties en/of de digitale poli (vanuit huis);
  • De cao GGZ kent voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding als GZ-psycholoog met BIG-registratie;
  • Ervaring en affiniteit met psychologische behandelingen bij mensen met diverse problematiek;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Eerst kennismaken?

Wil je ons liever eerst leren kennen onder het genot van een kop koffie (of iets anders)? Dat kan! Onze collega’s nodigen je graag uit via (beeld)bellen of op locatie. Op een informele manier hopen wij je een realistisch beeld te geven van de werkomgeving, sfeer en onze organisatie. Dat kan! Neem contact op met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Of met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Sliedrecht

of