Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Rotterdam
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Rotterdam Zuid (Zorgboulevard)

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Rotterdam Zuid zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog. Vanuit kleinschalige teams bieden wij behandeling voor volwassenen. Wij onderscheiden ons door korte communicatielijnen, transparant werken en het bieden van kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over Forta Volwassenen

Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. Complexe zorgvragen aanpakken met een simpel en duidelijk behandelplan. Daar geloven we in bij Forta Volwassenen. Dit begint al bij de diagnose. Het is van groot belang dat de cliënt zich hierin herkent en daarmee de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen herstel. We passen vaak cognitieve gedragstherapie toe en doen er alles aan om een effectieve behandeling zo kort mogelijk te houden. Wanneer CGT niet passend is, zoeken wij verder naar een andere passende behandeling.


Forta Volwassenen is, de naam zegt het al, onderdeel van Forta, een groeiende organisatie voor mentale gezondheidszorg. Daar merk je in de praktijk niet zo veel van, totdat je ontdekt hoe het jou kan ondersteunen - bijvoorbeeld voor overleg met een specialist uit een ander vakgebied of de mogelijkheid om een opleiding te volgen. De sfeer binnen Forta Volwassenen is ´ons kent ons´. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. De junioren die wij in dienst hebben, nemen wij aan de hand om zich met begeleiding te ontwikkelen en deze laten we pas los als ze daar aan toe zijn. We hebben persoonlijke groei en opleiden hoog in het vaandel staan als organisatie.


Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog verricht je (tweede) intake, draag je bij aan psychodiagnostische onderzoeken en indicatiestelling. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen. De hulpvraag weet jij zo goed mogelijk in kaart te brengen met als doel samen tot een gerichte behandelaanpak te komen. Wanneer nodig, schakel je met collega's, verwijzers en andere zorgdisciplines. Je voert regiebehandelaar taken uit in afstemming met de klinisch psycholoog en psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie. Het ondersteunen, begeleiden en superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden.


De behandelingen zijn kort wanneer dit kan en langer waar nodig. Naast de reguliere face-to-face behandelingen hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om de behandeling digitaal te volgen. Cliënten kunnen met een behandelaar ook middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen werken.


Je komt te werken in een kleinschalig team in Rotterdam Zuid. Het team bestaat uit twaalf behandelaren, waarvan vier GZ-psychologen, een klinisch psycholoog, een psychiater en zes basispsychologen. Het team is ambitieus en energiek. De samenwerking en de sfeer op de locatie is goed. Binnen dit team krijg je de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en zijn er mogelijkheden om je kennis en ervaring te delen. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen waardoor je gemakkelijk met je collega´s en de directie schakelt.


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
  • Een salaris tussen 4108 en 6264 euro per maand;
  • Werken in een ongekend leuke organisatie waarin je met veel verschillende doelgroepen werkt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
  • Je hebt affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling.


Hebben wij je interesse gewekt?

Laten we op een laagdrempelige manier in contact komen, zodat we samen kunnen ontdekken of er een match is. Via de 'solliciteren' button kan je jouw persoonlijke gegevens achterlaten. Wij vragen niet naar een cv of motivatiebrief. Doe waar jij je goed bij voelt. Bij vragen kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. of met Nora via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. Wil je liever eerst informeel kennismaken met een van onze inhoudelijke collega’s via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Laat het Nora weten.

Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Rotterdam Zuid (Zorgboulevard)

of