Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Rotterdam
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Rotterdam Hoogvliet

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die vanuit een persoonlijke benadering een waardevolle bijdrage wil leveren. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ. Daarnaast biedt het team Hoogvliet ook een Intensief Trauma Traject (ITT) voor complex trauma (PTSS) aan.


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. De junioren die wij in dienst hebben, nemen wij aan de hand om zich met begeleiding te ontwikkelen en deze laten we pas los als ze daar aan toe zijn. We hebben persoonlijke groei en opleiden hoog in het vaandel staan als organisatie.


Jij als GZ-psycholoog binnen ons team 

Als GZ-psycholoog verricht je (tweede) intakes, draag je bij aan psychodiagnostische onderzoeken en indicatiestelling. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. De hulpvraag weet jij zo goed mogelijk in kaart te brengen met als doel samen tot een gerichte behandelaanpak te komen. Wanneer nodig, schakel je met collega's, verwijzers en andere zorgdisciplines. Je voert regiebehandelaar taken uit in afstemming met de klinisch psycholoog en psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie. Het ondersteunen, begeleiden en superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Een combinatiefunctie als docent of een andere functie binnen Forta behoort tot de mogelijkheden.


De behandelingen zijn kort wanneer dit kan en langer waar nodig. Naast de reguliere face-to-face behandelingen hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om de behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Uniek binnen dit team is het Intensief Trauma Taject (ITT) voor complex trauma (PTSS), waarbij aaneengesloten twee weken lang traumabehandeling geboden wordt met onder andere EMDR. 


Het team bestaat uit veertien behandelaren bestaande uit basispsychologen, gz-psychologen, klinisch psychologen en psychologen in opleiding. De collega's zijn ambitieus, denken graag mee en tonen initiatief. Daarnaast krijg je binnen dit team de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en zijn er mogelijkheden om je kennis en ervaring te delen. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen waardoor je gemakkelijk met je collega's en de directie schakelt. 


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ (FWG 65);

  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;

  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;

  • De werkuren stemmen wij graag af in overleg;

  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling.Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Rotterdam Hoogvliet

of