Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Rotterdam
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Rotterdam Alexander

Functieomschrijving

Laat jij je deur dicht na een behandelsessie? Dat is in Rotterdam Alexander niet nodig. Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog of psychotherapeut die benaderbaar is en enthousiasme wil delen, zowel vakinhoudelijk als privé. Wij houden van hard werken en plezier maken.


Je komt te werken in een enthousiast team die gespecialiseerd is in het behandelen van volwassenen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Ons zorgaanbod is onder andere gericht op stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. De populatie in Alexander is gevarieerd en wij bieden hier ook groepsschematherapie. Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels beeldbellen en therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. En wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de psychologische zorg toegankelijk te houden.


Het team van Alexander is extravert. Het liefst lunchen ze met z'n allen - er zal niet snel een stilte vallen. Lunch jij liever in rust? Dat zullen ze ook respecteren. Je kunt gewoon jezelf zijn. Er heerst een open cultuur. Ze omschrijven zichzelf als het leukste team binnen de
Forta Volwassenen. Het team (van 15 collega's) beschikt over veel kennis, kenmerkt zich door de goede begeleiding en gemotiveerde collega's. Zij delen graag nieuwe ideeën.


Over de functie

Als GZ-psycholoog verricht je (tweede) intakes, draag je bij aan (basis) psychodiagnostische onderzoeken. En zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. Het ondersteunen, begeleiden en superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Je voert regiebehandelaar taken uit in af afstemming met de klinisch psycholoog en psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie. We werken vanuit de cognitieve gedragstherapie, al zijn de behandelingen divers en is de problematiek uitdagend. Een combinatiefunctie als docent of een andere functie binnen ons Forta Netwerk behoort tot de mogelijkheden.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
  • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar;
  • Deze functie is te combineren met een van onze andere locaties en/of de digitale poli (vanuit huis);
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog of psychotherapeut;
  • Beschikbaar voor 24 uur per week (meer uren zijn bespreekbaar);
  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling;
  • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt (80% van de tijd dan in elk geval).


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.
Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Rotterdam Alexander

of