Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Arnhem
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Arnhem

Functieomschrijving

Voor onze volwassenen poli van Arnhem zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog. Wil jij je specialistische kennis en ervaring inzetten voor een persoonlijke aanpak van onze cliënten? Dan nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken. 


Bij Dokter Bosman draait het niet alleen om een baan, maar om veel meer. Wij bieden basis- en specialistische GGZ aan voor kind, jeugd en volwassenen, waarbij we ons richten op een praktische en positieve persoonlijke aanpak. Wij bieden geen standaardzorg maar maatwerk vanuit de visie: “psychologie van nu”. 


In ons pand werkt het volwassenenteam nauw samen met het kind en jeugdteam. Beide teams werken autonoom maar hebben een gezamenlijke lunch waarbij, naast het sociale contact, expertise en vakkennis gedeeld worden. Het team van volwassenen bestaat uit een enthousiast en ervaren multidisciplinair team met een psychiater, arts, GZ-psychologen, basispsychologen, een psychotherapeut en een psychomotorisch therapeut. Wij bieden behandeling voor stemmingsklachten, angst- en trauma klachten, depressie, ADHD, ASS en milde persoonlijkheidsproblematiek.

Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van cliënten. Je voert diagnostisch onderzoek uit en neemt actief deel aan multidisciplinaire overleggen (MDO's). Je voert regiebehandelaar taken uit in afstemming met de psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie. Je werkt samen met de basispsychologen om hen te ondersteunen, begeleiden en superviseren. Ons behandelaanbod bestaat onder andere uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, ACT, relatie- en systeemtherapie.


Wat kun je van ons verwachten?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt (FWG 65);
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ;
  • De werkdagen en uren zijn bespreekbaar;
  • Gevarieerde werkzaamheden waarbij je in iedere dag een uitdaging kan vinden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en een geldige bijbehorende BIG-registratie;
  • Een goede dosis enthousiasme.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor onze cliënten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen en Lindy den Braber! Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!
Op locatie
  • Arnhem, Gelderland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Arnhem

of