Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Drachten
€ 4.108 - € 6.264 per maandPi-groep Drachten

Functieomschrijving

Voor onze poli locatie in Drachten zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog. Het team behandelt diverse hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Je komt te werken in een hecht team waarin er ruimte is voor jouw ideeën. Ben jij de enthousiaste GZ-psycholoog die wij zoeken?


Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. Wij streven naar weerbare, actieve en gezonde generaties die in eigen onderhoud kunnen voorzien. Het bevorderen van eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden staan bij ons centraal. We zijn ervan overtuigd dat de integrale aanpak van zorg, samenleving en werk leidt tot duurzaam herstel.


Op de locatie in Drachten zijn wij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische klachten van volwassenen, jong volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar vanuit de BGGZ en de SGGZ. Wij bieden kortdurende en langer durende behandelingen en de problematiek is uitdagend. Je kunt denken aan AD(H)D, ASS, depressie en stemmingsstoornissen, angststoornissen, dwangstoornissen, psychotrauma en stressorgerelateerde stoornissen, somatische symptoomstoornis, specifieke fobieën, zelfbeeldproblematiek, levensfaseproblematiek en (lichte) persoonlijkheidsproblematiek. Om duurzaam herstel mogelijk te maken bieden wij de volgende behandelingen aan: cognitieve gedragstherapie, EMDR, systeemtherapie, psychomotorische therapie, running therapie, groepsbehandeling en farmacotherapie.


Jij als GZ-psycholoog binnen ons team

Als GZ-psycholoog bij de Pi-groep heb je een gevarieerde en zinvolle baan. Je treedt op als regiebehandelaar voor cliënten. Dit betekent dat je tweede intakes verricht en contact hebt met verwijzers en de betrokken behandelaren. Jij brengt de hulpvraag in kaart en stelt een behandelplan op. Gedurende de behandelingen volg je het behandelproces nauwkeurig en stuur je bij wanneer dit gewenst is. Daarnaast participeer je in multidisciplinair overleg met collega behandelaren en begeleidt je junior basispsychologen en psychologen in opleiding. We werken vanuit een holistische visie en positieve psychologie. Wij betrekken alle factoren die bijdragen aan een duurzaam herstel. Leefstijl is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Hierbij kijken we vooral naar de mogelijkheden en streven we naar succeservaringen. Het behandelen is te combineren met supervisie of docentschap.


Je komt te werken in een team waar gelijkwaardigheid, autonomie, transparantie en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Het team hecht waarde aan een omgeving waarin de cliënten zich veilig en vertrouwd voelen. Het team bestaat uit regiebehandelaren, een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, twee basispsychologen, een orthopedagoog, twee GGZ-agogen, een psychomotorisch therapeut en twee secretaresses.


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 4108 en 6264 euro per maand;

  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur per week.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je vragen? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@pi-groep.nl of 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. 

Op locatie
  • Drachten, Friesland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Pi-groep Drachten

of