Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Naaldwijk
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Naaldwijk

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog die interesse heeft in diverse behandelingen bij uitdagende problematiek zoals stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Bij Forta Volwassenen krijg jij de kans om je kennis en ervaring in te zetten.


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. De junioren die wij in dienst hebben, nemen wij aan de hand om zich met begeleiding te ontwikkelen en deze laten we pas los als ze daar aan toe zijn. We hebben persoonlijke groei en opleiden hoog in het vaandel staan als organisatie.


Jij als GZ-psycholoog binnen ons team

Als GZ-psycholoog verricht je (tweede) intakes, draag je bij aan psychodiagnostische onderzoeken en indicatiestelling. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. De hulpvraag weet jij zo goed mogelijk in kaart te brengen met als doel samen tot een gerichte behandelaanpak te komen. Wanneer nodig, schakel je met collega's, verwijzers en andere zorgdisciplines. Je voert regiebehandelaar taken uit in afstemming met de klinisch psycholoog en psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie. Het ondersteunen, begeleiden en superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Een combinatiefunctie als docent of een andere functie binnen Forta behoort tot de mogelijkheden.


De behandelingen zijn kort wanneer dit kan en langer waar nodig. Naast de reguliere face-to-face behandelingen hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om de behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen.


Het team bestaat uit elf behandelaren en is een mix van junior, medior en senior medewerkers. De collega's kenmerken zich door hun oprechte interesse in elkaar en de nauwe samenwerking. Voor wie niet zelf uit het Westland komt; de cultuur van de cliëntenpopulatie laat zich het beste omschrijven als een grote mond en een kleine hartje. De Westlandse mentaliteit is hardwerkend en recht door zee. Daarnaast krijg je binnen dit team de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en zijn er mogelijkheden om je kennis en ervaring te delen. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen waardoor je gemakkelijk met je collega's en de directie schakelt.


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ (FWG 65); 

  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;

  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;

  • De werkuren stemmen wij graag af in overleg;

  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je vragen? Neem contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. 

Op locatie
  • Naaldwijk, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Naaldwijk

of