Overslaan naar content

Docent Basis CGT

  • Online
Forta Opleidingen Amsterdam

Functieomschrijving

Onderwijzen is een mooie afwisseling met het werk als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, psychotherapeut, arts/psychiater of verpleegkundig specialist. Ontwikkelingen in de GGZ gaan snel. Spreekt het jou aan om professionals te inspireren en up-to-date te houden? Dan is het docentschap iets voor jou!


Wil jij graag jouw kennis en ervaring delen met leergierige GGZ professionals? Wij zijn op zoek naar docenten die de registratie als supervisor bij de VGCt beschikken. Als docent bij Forta Opleidingen blijf je op de hoogte van wetenschappelijke ontwikkelingen in het vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding, beoordeling en het toetsen van de deelnemende cursisten. Je werkt aan de hand van een draaiboek en krijgt toegang tot verschillende materialen om je docentschap makkelijker te maken. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij je echt kunt richten op de inhoud!


Forta Opleidingen
Forta Opleidingen biedt bij- en nascholing, maar ook incompany opleidingen voor professionals in de GGZ (geestelijke gezondheidszorg). Dit zorgt ervoor dat onze cursisten zich kunnen blijven ontwikkelen en specialiseren.


We staan voor kwaliteit en betrokkenheid. Forta Opleidingen streeft naar een voortdurende aandacht voor kwaliteitsverbetering om te kunnen garanderen dat onze producten en diensten voldoen aan de eisen van de klant, docenten en beroepsverenigingen. Om dit te kunnen realiseren maken we gebruik van een kwaliteitsmanagementsysteem. Bij Forta Opleidingen zijn wij graag betrokken bij onze docenten. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze cursisten en docenten. We staan bekend om onze korte lijnen en transparante communicatie.
Meer weten over Forta Opleidingen? Neem dan een kijkje op onze website.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Wij werken graag samen. Samenwerken betekent voor ons vertrouwen op elkaars expertise en ervaring. En heb je de ervaring nog niet, dan doe je die snel genoeg op. Je krijgt de kans je te ontwikkelen, fouten te maken en te leren van de daadkrachtige docenten om je heen. Je staat er niet alleen voor. En verder:

  • Ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing;
  • Goede ondersteuning bij het lesgeven;
  • Een passende samenwerkingsvorm met passende financiële vergoeding;
  • Wij bieden onze VGCt docenten tweemaal per jaar een intervisiebijeenkomst, supervisie en één op één ondersteuning op het gebied van (online) didactiek.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • De motivatie om jezelf te (blijven) ontwikkelen als docent;
  • Betrokkenheid en zelfstandigheid;
  • Een positieve instelling naar cursisten en collega´s.


Meer weten of graag persoonlijk contact?

Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv. Heb je vragen? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086.

Remote, Hybride
  • Online, Zuid-Holland, Nederland
Forta Opleidingen Amsterdam

of