Overslaan naar content

Begeleider MBO (jong)volwassenen GGZ

 • Emmeloord
€ 2.387 - € 3.541 per maandPi-groep Emmeloord (beschermd wonen)

Functieomschrijving

Heb je affiniteit en ervaring met het begeleiden van (jong)volwassenen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek? Voor onze woonlocatie in Emmeloord zijn wij op zoek een enthousiaste en daadkrachtige Begeleider GGZ.


Als Begeleider GGZ zorg je voor een gezond en prettig woon-, werk- en leefklimaat voor onze bewoners. Dit doe je onder andere door de bewoners in de dagelijkse activiteiten te begeleiden en structuur en duidelijkheid aan te bieden. Je voert het opgestelde begeleidingsplan uit, signaleert problemen en rapporteert over de voortgang. Hierbij beschouw je de wensen en mogelijkheden van de bewoner(s) als uitgangspunt en ben je gericht op herstel. Iedere bewoner stelt samen met de begeleider zijn/haar eigen doelen op waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Als Begeleider GGZ bied je individuele en groepsbegeleiding aan.


Je komt te werken in een stabiel team op onze beschermd wonen verblijfslocatie in Emmeloord. Deze locatie is gericht op jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar met psychiatrische en/of psychosociale problematiek.

Werken aan het toekomstperspectief middels participatie in welke vorm dan ook vinden wij belangrijk. Voor iedere bewoner wordt een persoonlijk begeleidingsplan opgesteld met daarin zijn of haar eigen stip op de horizon. Dit vormt het vertrekpunt binnen de begeleiding. Aan de hand van het begeleidingsplan borgen wij de vooraf gemaakte afspraken, tussentijdse aanpassingen en persoonlijke doelen. Ons motto is : ¨meer dan zorg¨, waarin zorg op maat wordt geboden.

Wie zijn wij? 

Pi-groep Zorg streeft naar weerbare, actieve en gezonde generaties die in eigen onderhoud kunnen voorzien. Wij willen mensen met een psychische kwetsbaarheid in de basis zo sterk mogelijk maken zodat men zelfstandig verder kan. Hieraan wordt gewerkt vanuit het uitgangspunt dat ieder mens uniek is en beschikt over talenten. Door dit talent en de persoonlijke, unieke eigenschappen te stimuleren en te ontwikkelen, worden eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden bevorderd.
Pi-groep werkt vanuit een integrale benadering, wij zijn ervan overtuigd dat het nodig is om op meerdere levensgebieden tegelijk te schakelen om te komen tot bestendige zorgresultaten. Pi-groep levert hierin niet altijd alle zorg zelf, maar werkt samen met ketenpartners om tot een zo goed en passend mogelijk resultaat te komen.
Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf, beschermd wonen op maat en ambulante zorg. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 zorggerelateerd diploma zoals PBGZ, PBSD, SPW, MMZ, verpleegkunde of een vergelijkbaar diploma;
 • Je hebt werkervaring binnen de GGZ;
 • Je bent beschikbaar tussen de 24 en 32 uur (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten);
 • Je wilt en kunt je voor langere tijd committeren aan werken bij ons;
 • Je bent betrokken, beschikt over relativeringsvermogen en humor, maakt makkelijk contact en je hebt een aanpakkers-mentaliteit.


Jij zorgt voor onze bewoners, wij zorgen voor jou.

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. We investeren graag in je. En stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Als groeiend team gaan we samen knallen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. - Dat wist je natuurlijk al.

 • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
 • Een fijne werkomgeving en een groeiend team vol gepassioneerde collega’s die werken vanuit hun hart;

 • Een grote variatie in bewoners met diverse problematiek en complexiteit op meerdere levensgebieden ;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, een 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding. En tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


**Gesprekken zullen plaatsvinden in de ochtend van 23 mei.  Schikt deze datum je echt niet, schroom dan niet om wel te solliciteren en dit te vermelden.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie!

Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag | Wil je liever eerst informeel kennismaken? Dat kan!
Op locatie
 • Emmeloord, Flevoland, Nederland
€ 2.387 - € 3.541 per maand
Pi-groep Emmeloord (beschermd wonen)

of