Overslaan naar content

Basispsycholoog ter zwangerschapsvervanging

 • Lelystad
€ 3.541 - € 5.335 per maandDokter Bosman Lelystad

Functieomschrijving

Dokter Bosman in Lelystad heeft plek voor een basispsycholoog die al wat ervaring heeft opgedaan. Ben jij klaar om jouw specialistische kennis en ervaring in te zetten voor een gepersonaliseerde benadering van onze cliënten? Dan verwelkomen we je graag in ons team in Lelystad! 


Bij Dokter Bosman bieden we basis- en specialistische GGZ. Wij geloven in het belang van een persoonlijke aanpak, waarbij zowel cliënten als behandelaars samenwerken om de juiste koers te bepalen. Wat ons onderscheidt van andere organisaties is niet zozeer de diversiteit van onze cliënten en hun problematiek, maar juist de unieke oplossingen die wij bieden. Standaardzorg is niet onze stijl; wij leveren maatwerk. Onze behandeling richt zich op het aanleren van vaardigheden om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan, zodat cliënten hun persoonlijke doelen kunnen bereiken. Wij geloven in actie, waardoor we elke dag streven naar verbetering van onze aanpak. Dit is de moderne psychologie. Dat is de psychologie van nu.


Werken bij Dokter Bosman in Lelystad betekent dat je onderdeel uitmaakt van een professioneel team bestaande uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, drie basispsychologen en een arts. Onze cliëntenpopulatie is divers en afhankelijk van de expertise van het team. We zijn geen gewoon team! We weten waar we voor staan, we vinden plezier in ons werk en we genieten van de samenwerking, waarbij ieder van ons een unieke persoonlijke stijl heeft.We hechten waarde aan een persoonlijke aanpak. We luisteren naar ieders verhaal, groeimogelijkheden en behoeften waarbij we ieders individuele stijl en temperament respecteren. Hierbij maken we gebruik van positieve gezondheid, emdr, schematherapie, ACT en mindfulness als basisbenaderingen. Uiteraard verliezen we ook het systeem waarin iemand leeft niet uit het oog. Bovendien werken we inspirerend samen met het team voor kinderen en jeugd, en delen we het pand met hen. Met elkaar zijn we flexibel, gezellig en hebben we relativeringsvermogen. De aanstelling is op dit moment  ivm zwangerschapsverlof, maar er is uitzicht op een vaste aanstelling na vervulling van het verlof.


Wat ga je doen?

Als basispsycholoog krijg je de kans om met deze diverse caseload aan de slag te gaan en je expertise verder te ontwikkelen. We geloven in een multidisciplinaire aanpak en hechten veel waarde aan teamwork. Samen streven we naar de beste zorg voor onze cliënten en staan we voor elkaar klaar. Je verricht samen met de regiebehandelaar intakes, je doet zelfstandig diagnostisch onderzoek en bied individuele behandeling aan. Je werkt volgens het behandelplan en werkt intensief samen met je collega's. Binnen ons team neem je deel aan wekelijkse multidisciplinaire en team overleggen, waarin we kennis en ervaringen delen om elkaar te versterken. Naast je werkzaamheden binnen het team heb je ook contact met verwijzers, huisartsen en sociale teams. Het bouwen van sterke samenwerkingsverbanden is van groot belang, zodat we gezamenlijk het welzijn van onze cliënten kunnen bevorderen.


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 60);
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Een aanstelling voor 24 uur tot februari 2025 ivm zwangerschapsverlof (maar met uitzicht op vast);
 • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde wo (master) opleiding tot basispsycholoog;
 • Een LOGO-verklaring;
 • Je bent voor 24 uur per week beschikbaar;
 • Een afgeronde CGT basiscursus en al enige behandelervaring om hiermee zelfstandig te kunnen functioneren.


Iets voor jou?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen of Lindy den Braber. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl . Wij kijken uit naar jouw reactie!

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Dokter Bosman Lelystad

of