Overslaan naar content

Basispsycholoog of orthopedagoog kind & jeugd

  • Lelystad
€ 3.541 - € 5.335 per maandDokter Bosman Lelystad

Functieomschrijving

Welkom in Lelystad, waar werken als basispsycholoog of orthopedagoog kind & jeugd écht leuk is! Bij ons zijn we niet bang om te zeggen: "wij zijn leuk!" En daar hebben we alle reden toe. Wil jij deel uitmaken van dit bijzondere kind en jeugd team? Kom dan eens bij ons langs.


Wij zoeken, voor 7 maanden met start begin mei 2024,  voor de vervanging van zwangerschapsverlof een leuke passievolle basispsycholoog. Bij Dokter Bosman Lelystad vormen we een fijn kind- en jeugdteam, bestaande uit een diverse groep professionals. We hebben een GZ-psycholoog, basispsychologen/orthopedagogen, een ouderbegeleider, een kinder- en jeugdpsychiater en een arts. Samen vormen we een hechte groep die de locatie deelt met ons volwassenenteam. We voelen ons één geheel en dat merk je aan de energie en sfeer die door het pand stroomt. 

We bieden basis- en specialistische GGZ aan vanuit de visie van "psychologie van nu". We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij cliënten en behandelaars samen de toon zetten. Ons grootste verschil met andere organisaties zit niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het leren omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven, zodat we cliënten kunnen helpen om hun doelen te bereiken. We geloven in actie. Zo maken we elke dag onze aanpak een beetje beter. Dat is de psychologie van nu.

Naast ons werk houden we van gezelligheid en teambuilding. We gaan regelmatig samen uit eten, lunchen buiten de deur of maken verfrissende wandelingen.In dit team draait het niet alleen om werk, maar ook om het delen van mooie en uitdagende momenten in ons persoonlijke leven.

Als basispsycholoog/orthopedagoog in ons kind- en jeugdteam krijg je de kans om met diverse hulpvragen aan de slag te gaan. Onze werkzaamheden zijn allesbehalve saai. We behandelen zowel de specialistische GGZ als de basis GGZ. Van ADHD, ASS en comorbide hulpvragen zoals dwang, angst, trauma waarbij je ook handelingsgerichte diagnostiek toepast, met hierbij een deel ouderbegeleiding.


Wat mag je van ons verwachten?
Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ (FWG 60);
  • Een aanstelling voor minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week;
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog en/of orthopedagoog;
  • In het bezit van een SKJ registratie;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week met, ivm werkoverleg, de dinsdag als verplichte werkdag.


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen of Lindy den Braber. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Op locatie
  • Lelystad, Flevoland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Dokter Bosman Lelystad

of