Overslaan naar content

Basispsycholoog of orthopedagoog

 • Capelle aan den IJssel
€ 3.541 - € 5.335 per maandForta Jeugd Rotterdam

Functieomschrijving

Een werkplek als psycholoog/orthopedagoog waar jij nieuwe ontwikkelingen in de zorg in de praktijk brengt en het verschil maakt voor de kinderen, jongeren en gezinnen die je begeleidt? Dan is dit een kans die je jezelf kan en mag bieden bij Forta kind & jeugd, team Rotterdam!


Wij, Forta Jeugd, staan klaar voor kinderen en adolescenten in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar met emotionele klachten, gedragsproblemen en/of problemen op school. Als aanvulling voor ons team in Rotterdam zijn we op zoek naar een basispsycholoog/orthopedagoog met minimaal 2 jaar werkervaring in diagnostiek en behandeling. 


Je komt te werken in een multidisciplinair team waarbij we veel disciplines in huis hebben. Hierdoor kunnen we als team zo breed mogelijke zorg aanbieden. Zorgvuldige indicatiestelling is de leidraad voor het zo vroeg mogelijk kunnen aanbieden van de juiste hulp. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Als basispsycholoog/orthopedagoog ga je voor een groot deel (60%) aan de slag met diagnostiek en voor het overige deel met behandelen. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met systemisch werken en ervaring hiermee is een pre. Ook ervaring met speldiagnostiek en/of behandeling zien wij als een pré. We bieden een breed scala aan behandelingen aan, zowel individueel als in groepsverband en maken gebruik van verschillende therapievormen zoals CGT, ACT, schematherapie en EMDR. Wij werken vanuit een handelings- en systeemgerichte visie. Dat wil zeggen dat we de klachten altijd plaatsen binnen de context van het kind of de adolescent: vrienden, gezin en school. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om delen van de behandeling thuis te volgen via het onlineplatform Therapieland. Deze e-health programma's worden altijd gecombineerd met persoonlijke gesprekken met een behandelaar op onze locaties.


Forta Jeugd biedt ook begeleiding en behandeling binnen de wijkteams Vlaardingen en Schiedam en bij het gezin thuis. Deze integrale specialistische zorg thuis bieden wij aan vanuit ons samenwerkingsverband ThuisTeamJeugd. Rotterdam bestaat uit een betrokken team waarbij we gelijkwaardig en in vertrouwen met elkaar omgaan. We inspireren elkaar en gaan uit van ieder zijn kracht. We leren van en met elkaar. Wij kijken ernaar uit om jou in ons team te verwelkomen. Dit wordt dan in lijn van ons team een warm, betrokken en enthousiaste ontvangst. 

En ook goed om te weten; Voor de toekomst gaan we ons vestigen op Rotterdam Zuid.


Wat mag je van ons verwachten?

We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum Forta Opleidingen zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!

 • Alle voorwaarden uit de cao ggz ;
 • Een aanstelling vanaf 24 tot 32 uur per week, waarbij maandag de voorkeur heeft als werkdag;
 • Een salaris tussen 3541,- en 5335,- euro per maand (FWG 60);
 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde wo (master) opleiding tot basispsycholoog of orthopedagoog;
 • SKJ registratie of je kan deze aanvragen;
 • Je bent in het bezit van de BAPD;
 • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie


Is je interesse gewekt ?

Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@forta.nl en 06-43265089. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Forta Jeugd Rotterdam

of