Overslaan naar content

Basispsycholoog ter zwangerschapsvervanging

  • Castricum
€ 3.541 - € 5.335 per maandDokter Bosman Castricum

Functieomschrijving

Ben jij psycholoog en leg je echt contact als basis voor iedere behandeling? Dan hebben wij, Dokter Bosman Castricum, interesse in jou! Je komt te werken bij een organisatie met een onderscheidende aanpak. Voor onze locatie zoeken wij een psycholoog ter vervanging van zwangerschapsverlof. 


Dokter Bosman Castricum biedt basis- en specialistische GGZ aan. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Wat ga je doen?
Het team in Castricum bestaat bij volledige bezetting uit 8 collega's, waaronder 2 PioG’s, 3 GZ-psychologen, 2 psychologen en 1 psychiater. In het team is expertise op verschillende gebieden, zoals CGT, EMDR, ACT, trauma, schematherapie en daarnaast hanteren we ook mogelijkheid voor een systemische aanpak. Wij werken multidisciplinair waarbij we korte lijnen hebben met elkaar. Er is laagdrempelig contact waarbij wij de deuren voor elkaar open hebben staan. Onze front -en backoffice biedt ondersteuning in oa de planning en zijn zeer behulpzaam waarbij ze altijd enthousiast en vriendelijk voor ons en onze cliënten klaar staan. We delen het pand met het team Kind - en Jeugd waarmee we een gezamenlijke lunch hebben.


Wij zijn een generalistische poli waarbij onze doelgroep cliënten zijn met diverse hulpvragen. Deze kunnen bestaan uit angst, stemmingsklachten, trauma, lichte persoonlijkheidsproblematiek en (een vermoeden van ) ASS en ADHD. Als basispsycholoog verricht je met een regiebehandelaar intakes, doet zelfstandig diagnostisch onderzoek en biedt behandeling aan. Je biedt zowel individuele therapie als groepstherapie. Hierbij is ook aandacht voor positieve gezondheid. Je werkt intensief samen met je collega's. Binnen ons team neem je deel aan wekelijkse multidisciplinaire -en team overleggen, waarin we deskundigheid en ervaringen delen om elkaar te versterken. Wij zijn op zoek naar een basispsycholoog die met ingang van juni 2024 t/m december 2024, voor 24-32 uur per week beschikbaar is. 


Wat mag je van ons verwachten?
Je wordt verwelkomd in een hecht en betrokken team. Samen creëren we een veilige werkomgeving waar openheid, zowel persoonlijk als professioneel, van groot belang is. Onze werkomgeving is meer dan alleen een plek om te werken; het is een plek waar we vertrouwen centraal stellen. We geven je de vrijheid om autonoom te werken omdat we er sterk van overtuigd zijn dat dit de kern vormt voor het leveren van de beste zorg. Je maakt deel uit van een platte organisatie en komt te werken in een klein team dat je de ruimte biedt om hoogwaardige zorg te bieden volgens jouw visie. We zien ernaar uit om met jou in gesprek te gaan over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ;
  • Een salaris tussen 3541,-  en 5335,-  euro per maand (FWG 60);
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
  • Een LOGO-verklaring, of je komt in aanmerking voor de alternatieve LOGO verklaring;
  • Een positieve instelling.


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Castricum, Noord-Holland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Dokter Bosman Castricum

of