Overslaan naar content

GZ-psycholoog ter zwangerschapsvervanging

  • Castricum
€ 4.785 - € 6.264 per maandDokter Bosman Castricum

Functieomschrijving

Ben je een GZ-psycholoog en staat het leggen van echt contact centraal in jouw benadering van elke behandeling? Dan zijn wij, Dokter Bosman Castricum, op zoek naar jou! Je wordt onderdeel van een organisatie met een unieke aanpak. We zoeken momenteel een psycholoog ter vervanging van zwangerschapsverlof voor onze locatie. Er zijn ook mogelijkheden om ons team te versterken op ZZP basis.


Dokter Bosman Castricum biedt basis- en specialistische GGZ aan. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Wat ga je doen?
Het team in Castricum bestaat bij volledige bezetting uit 8 collega's, waaronder 2 PioG’s, 3 GZ-psychologen, 2 psychologen en 1 psychiater. We beschikken over diverse expertisegebieden, zoals CGT, EMDR, ACT, trauma en schematherapie. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor een systemische aanpak. Ons team werkt multidisciplinair en we hebben korte communicatielijnen met elkaar. We stimuleren laagdrempelig contact en hebben een open-deurenbeleid. De front- en backoffice bieden ondersteuning, onder andere bij de planning, en zijn altijd enthousiast en vriendelijk naar ons en onze cliënten toe. We delen het pand met het team Kind- en Jeugd, waarmee we gezamenlijk lunchen.


Wij zijn een generalistische poli die zich richt op een diverse groep cliënten met verschillende hulpvragen, zoals angst, stemmingsklachten, trauma, lichte persoonlijkheidsproblematiek en (een vermoeden van) ASS en ADHD. Als GZ-psycholoog ontwikkel je op maat gemaakte oplossingen om cliënten en hun omgeving te helpen beter om te gaan met het dagelijks leven. Bij ons wordt de toon niet bepaald door rigide regels en protocollen, maar door de behoeften van de cliënten en de behandelaren zelf. We hechten ook waarde aan positieve gezondheid. Je zult deelnemen aan boeiende intakegesprekken, uitdagende psychodiagnostische onderzoeken uitvoeren en behandelingen bieden volwassenen met diverse hulpvragen. Samen met het team evalueer je de behandeling en pas je deze indien nodig aan, met als doel de best mogelijke resultaten te behalen. We zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die beschikbaar is van juni 2024 tot en met december 2024.


Wat mag je van ons verwachten?
Je wordt verwelkomd in een hecht en betrokken team. Samen creëren we een veilige werkomgeving waar openheid, zowel persoonlijk als professioneel, van groot belang is. Onze werkomgeving is meer dan alleen een plek om te werken; het is een plek waar we vertrouwen centraal stellen. We geven je de vrijheid om autonoom te werken omdat we er sterk van overtuigd zijn dat dit de kern vormt voor het leveren van de beste zorg. Je maakt deel uit van een platte organisatie en komt te werken in een klein team dat je de ruimte biedt om hoogwaardige zorg te bieden volgens jouw visie. We zien ernaar uit om met jou in gesprek te gaan over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ;
  • Een salaris tussen 4785,-  en 6264,-  euro per maand (FWG 65);
  • De mogelijkheid om op ZZP basis aan de slag te gaan;
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog of psychotherapeut;
  • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep;
  • Betrokkenheid, creatief en communicatief sterk.


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Castricum, Noord-Holland, Nederland
€ 4.785 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Castricum

of