Overslaan naar content

Basispsycholoog

 • Hoogvliet
€ 3.541 - € 5.335 per maandForta Volwassenen Rotterdam Hoogvliet

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Rotterdam Hoogvliet zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het team behandelt hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. En dat is juist wat jou aanspreekt! Ben jij die ambitieuze basispsycholoog die wij zoeken?


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. De junioren die wij in dienst hebben, nemen wij aan de hand om zich met begeleiding te ontwikkelen en deze laten we pas los als ze daar aan toe zijn. We hebben persoonlijke groei en opleiden hoog in het vaandel staan als organisatie.


Jij als basispsycholoog binnen ons team

Als basispsycholoog verricht je intakes en geef je kortdurende individuele behandelingen aan volwassenen gericht op dieperliggende veranderingen. De hulpvragen zijn divers. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met cliënten met angst en stemmingsklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Je schakelt regelmatig met de regiebehandelaar, verwijzers en onderhoudt deze contacten. Overleg momenten worden afgewisseld met intervisie. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels therapieland (e-health) aan de behandeldoelen.


Je komt te werken in een team met een informele sfeer en korte communicatielijnen. De deuren van de behandelkamers staan vaak open en tussen de middag wordt er samen geluncht. Wij werken transparant naar zowel elkaar als de cliënten. Het team bestaat uit zeven basispsychologen, drie GZ-psychologen, een psychotherapeut, twee klinisch psychologen en een psychiater. 


Wat kun jij van ons verwachten?

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ (FWG 60);

 • Een salaris tussen 3541 en 5335 euro per maand

 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;

 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;

 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde wo (masteropleiding) tot basispsycholoog;

 • Je komt in aanmerking voor een LOGO-verklaring, of hebt deze al in je bezit;

 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week; 

 • Ervaring met CGt gerichte behandelingen;

 • Dat je proactief contact onderhoudt met de regiebehandelaar en met verwijzers.Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
 • Hoogvliet, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Forta Volwassenen Rotterdam Hoogvliet

of