Overslaan naar content

Basispsycholoog

  • Lelystad
€ 3.541 - € 5.335 per maandPi-groep Lelystad

Functieomschrijving

Voor onze poli locatie in Lelystad zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het team behandelt diverse hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Je komt te werken in een hecht team waarin er ruimte is voor jouw ideeën. Ben jij de enthousiaste basispsycholoog die wij zoeken?


Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. Wij streven naar weerbare, actieve en gezonde generaties die in eigen onderhoud kunnen voorzien. Het bevorderen van eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden staan bij ons centraal. We zijn ervan overtuigd dat de integrale aanpak van zorg, samenleving en werk leidt tot duurzaam herstel.


Op de locatie in Lelystad zijn wij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische klachten van volwassenen vanuit de BGGZ en de SGGZ. Wij bieden kortdurende en langer durende behandelingen en de problematiek is uitdagend. Je kunt denken aan depressie en stemmingsstoornissen, angststoornissen, dwangstoornissen, psychotrauma en stressorgerelateerde stoornissen, somatische symptoomstoornis, specifieke fobieën, zelfbeeldproblematiek en (lichte) persoonlijkheidsproblematiek. Om duurzaam herstel mogelijk te maken bieden wij onder meer de volgende behandelingen aan: cognitieve gedragstherapie, EMDR en farmacotherapie.


Jij als basispsycholoog binnen ons team

Als basispsycholoog heb je een afwisselend takenpakket. Je verricht intakes, doet diagnostiek, stelt behandelplannen op en voert de behandelingen uit. Je werkt nauw samen met een regiebehandelaar. Daarnaast schakel je regelmatig met verwijzers. Met collega´s voer je multidisciplinaire overleggen over de behandeltrajecten en de voortgang van de behandelingen. Daarnaast is er ook ruimte voor intervisie. We werken vanuit een holistische visie en positieve psychologie. Wij betrekken alle factoren die bijdragen aan een duurzaam herstel. Leefstijl is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Hierbij kijken we vooral naar de mogelijkheden en streven we naar succeservaringen.


Je komt te werken in een team waar gelijkwaardigheid, autonomie, transparantie en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Het team hecht waarde aan een omgeving waarin de cliënten zich veilig en vertrouwd voelen. Het team bestaat uit drie regiebehandelaren, een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, vier basispsychologen, een GGZ-agoog, een arts, een psychiater en een secretaresse.


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 3541 en 5335 euro per maand;

  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde wo (masteropleiding) tot basispsycholoog;

  • Je bent in het bezit van de LOGO-verklaring;

  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week. Je bent in ieder geval beschikbaar op dinsdag;

  • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@pi-groep.nl en 06-43265086.

Op locatie
  • Lelystad, Flevoland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Pi-groep Lelystad

of