Overslaan naar content

Basispsycholoog

  • Drachten
€ 3.541 - € 5.335 per maandPi-groep Drachten

Functieomschrijving

Voor onze poli locatie in Drachten zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het team behandelt diverse hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Je komt te werken in een hecht team waarin er ruimte is voor jouw ideeën en waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen. Ook als beginnend basispsycholoog zijn er mogelijkheden bij de Pi-groep en nodigen wij je uit om te solliciteren. Ben jij de enthousiaste basispsycholoog die wij zoeken?


Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. Wij streven naar weerbare, actieve en gezonde generaties die in eigen onderhoud kunnen voorzien. Het bevorderen van eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden staan bij ons centraal.


We vinden het belangrijk dat mensen zich begrepen, gezien en gehoord voelen. Dit doen we door gebruik te maken van een persoonlijke benadering. Cliënten en behandelaren zijn bij ons geen nummer, maar ieder een uniek individu. Met een open en nieuwsgierige houding treden onze behandelaren hun cliënten tegemoet. In onze behandelkamers is er ruimte voor oprechte interesse, emoties en humor. Cliënten hebben bij ons inspraak op hun eigen behandeling, zodat zij zich begrepen, gezien en gehoord voelen. We overleggen regelmatig met de cliënt en toetsen of het gezamenlijk opgestelde behandelplan het gewenste effect heeft. Indien dat niet het geval is, kan de behandeling tijdig worden bijgestuurd. Evidence-based behandelen is ons uitgangspunt en dit stemmen we af op persoonlijke behoeften van de cliënt. Wij vinden dat het gaat om het doel (het verminderen van de klachten) en niet om het middel. Deze flexibiliteit binnen de behandeling draagt bij aan de persoonlijke benadering waar wij voor staan.


Op de locatie in Drachten zijn wij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische klachten van volwassenen en jong volwassenen vanuit de BGGZ en de SGGZ. Duurzaam herstel staat bij ons voorop. In de meeste gevallen is een kortdurende, klachtgerichte behandeling daarvoor voldoende. Mocht een langdurende behandeling echter de kans op een duurzaam herstel vergroten, dan geniet dat onze voorkeur. Hiermee onderscheiden we ons van organisaties in onze omgeving.


De problematiek die we behandelen is gevarieerd. Je kunt denken aan AD(H)D, ASS, depressie en stemmingsstoornissen, angststoornissen, dwangstoornissen, psychotrauma en stressorgerelateerde stoornissen, zelfbeeldproblematiek, levensfaseproblematiek en (lichte) persoonlijkheidsproblematiek. Om duurzaam herstel mogelijk te maken bieden wij de volgende behandelingen aan: cognitieve gedragstherapie, EMDR, systeemtherapie, psychomotorische therapie, groepsbehandeling en farmacotherapie.


Jij als basispsycholoog binnen ons team

Als basispsycholoog heb je een afwisselend takenpakket. Je verricht intakes, doet diagnostiek, stelt behandelplannen op en voert de behandelingen uit. Je werkt nauw samen met een regiebehandelaar. Daarnaast schakel je regelmatig met verwijzers. Met collega´s voer je multidisciplinaire overleggen over de behandeltrajecten en de voortgang van de behandelingen. Daarnaast is er ook ruimte voor intervisie. We werken vanuit een holistische visie waarbij we alle factoren die bijdragen aan een duurzaam herstel proberen te betrekken. Leefstijl is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Hierbij kijken we vooral naar de mogelijkheden en streven we naar succeservaringen. Daarnaast zien wij het belang van opleiden en ontwikkelen. In overleg kun je verschillende opleidingen volgen, waaronder CGT en EMDR.


Je komt te werken in een team waar gelijkwaardigheid, autonomie, transparantie en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Het team hecht waarde aan een omgeving waarin de cliënten zich veilig en vertrouwd voelen. Het team bestaat uit regiebehandelaren, een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, twee basispsychologen, een orthopedagoog, twee GGZ-agogen, een psychomotorisch therapeut en twee secretaresses. De sfeer is informeel en de collega´s delen graag hun kennis en ervaring.


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 3541 en 5335 euro per maand;

  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde wo (masteropleiding) tot basispsycholoog;

  • Je bent in het bezit van de LOGO-verklaring;

  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week. Je bent in ieder geval beschikbaar op donderdag;

  • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@pi-groep.nl en 06-43265086.

Op locatie
  • Drachten, Friesland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Pi-groep Drachten

of