Overslaan naar content

Basispsycholoog

 • Rotterdam
€ 3.541 - € 5.335 per maandForta Volwassenen Rotterdam Alexander

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Rotterdam Alexander zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het team behandelt hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. En dat is juist wat jou aanspreekt! Ben jij die ambitieuze basispsycholoog die wij zoeken?


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. Daarnaast hebben wij veel junioren in dienst die wij aan de hand meenemen en pas loslaten als ze eraan toe zijn.


Jij als basispsycholoog binnen ons team

Als basispsycholoog verricht je intakes en geef je kortdurende individuele behandelingen aan volwassenen gericht op dieperliggende veranderingen. De hulpvragen zijn divers. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met cliënten met angst en stemmingsklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Je schakelt regelmatig met de regiebehandelaar, verwijzers en onderhoudt deze contacten. Overleg momenten worden afgewisseld met intervisie. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels therapieland (e-health) aan de behandeldoelen.


Je komt te werken in een team met behandelaren die goed op elkaar zijn ingespeeld. Het team bestaat uit een trainee, zes basispsychologen, twee GZ-psychologen, een GZ in opl. tot KP, een psychotherapeut, twee klinisch psychologen en een psychiater. Er heerst een informele sfeer. Binnen het team zijn er korte lijnen. De collega's zijn zowel betrokken bij elkaar en bij de cliënten. Openheid staat bij ons centraal en we deinzen er niet voor terug om verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast zijn de collega's bereid om kennis en ervaring met je te delen. 


Wat kun jij van ons verwachten?

 • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
 • Een salaris tussen €3541,- en €5335,- per maand;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde wo (masteropleiding) tot basispsycholoog;
 • Je komt in aanmerking voor een LOGO-verklaring, of hebt deze al in je bezit;
 • Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week waarvan in ieder geval op de dinsdag;
 • Ervaring met CGt gerichte behandelingen;
 • Dat je proactief contact onderhoudt met de regiebehandelaar en met verwijzers.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Forta Volwassenen Rotterdam Alexander

of