Overslaan naar content

Arts (ANIOS) of verpleegkundig specialist kind & jeugd

 • Drachten
€ 4.785 - € 7.419 per maandIn de Bres Drachten

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een christelijke arts (ANIOS) / verpleegkundig specialist kind en jeugd voor onze locatie in Drachten. Wij bieden specialistische jeugdhulp en ambulante monodisciplinaire en multidisciplinaire GGZ aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Deze functie is eventueel te combineren met de doelgroep volwassenen. Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou in gesprek.


CIGGZ In de Bres is een christelijke GGZ-instelling met locaties in Drachten en Groningen voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische klachten en problemen. Wij bieden individuele behandeling, begeleiding op gebied van relaties of met groepstraining. Het behandelaanbod is uiteenlopend met problematieken zoals depressie, angst- en paniekklachten, dwang, trauma, overbelasting, autisme, ADHD, persoonlijkheids-, gedrags- en relatieproblematiek en overige as-I problematiek. Naast de behandelingen op locatie hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om de behandeling digitaal te volgen. Onze organisatie is veelzijdig. Zowel qua leeftijdsgroepen, problematiek en behandelaanbod als qua disciplines en kerkelijke achtergronden van onze medewerkers. We bieden maatwerk en hebben in onze behandeltrajecten zowel oog voor de klachten als de mogelijkheden van iemand. Daarnaast zijn we een relatief kleine en wendbare organisatie met korte lijnen qua afstemming en meedenken op het gebied van beleid.  Geloof en levensvisie zien we als een belangrijk onderdeel van het leven, waarbij er een wisselwerking kan zijn met psychische klachten. In overleg met cliënten bekijken we of en op welke manier we aandacht besteden aan geloof in de gesprekken. De behoefte van cliënten is hierin leidend. Ons uitgangspunt is dat iedereen welkom is, ongeacht geloofsovertuiging. We vinden het belangrijk dat er ruimte is voor professionele ontwikkeling en scholing. Dit bevorderen we intern d.m.v. werkbegeleiding, intervisie, kennismomenten en bijeenkomsten rondom christelijke identiteit. Daarnaast ook d.m.v. externe supervisie en (na)scholing.


Als arts (ANIOS) / verpleegkundig specialist ga je werken binnen de specialistische jeugdhulp. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en onderzoekt, behandelt en/of begeleidt kinderen en-, jongeren tot achttien jaar en hun ouders. Je schrijft (herhaal) medicatie voor op basis van geldende richtlijnen-, en zet eventueel ook andere interventies in afhankelijk van deskundigheid. Verder stem je als (regie)behandelaar af met andere betrokken behandelaren met betrekking tot de zorgvraag, het behandelplan en de voortgang van het behandeltraject. Je zorgt voor de rapportages en correctie dossiervoering. Je hebt een systeemgerichte visie, werkt nauw samen met ouders, verzorgers, school en zorgt voor afstemming met verwijzers en hulpverleners van andere betrokken organisaties. Ook neem je deel aan multidisciplinair overleg, werkoverleg en intervisie. 


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden de meerwaarde om geloof te kunnen integreren in je werk. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 • Afwisseling in het type problematiek waarvoor je behandeling biedt en ruimte voor je eigen inbreng hierin;
 • De mogelijkheid om zowel met kinderen en jongeren als met volwassenen te werken als je wilt;
 • De mogelijkheid om rechtstreeks te kunnen meepraten en meedenken over beleid als dat jou energie geeft;
 • De mogelijkheid om deze functie te combineren met onze locatie in Groningen;
 • Een prettige, ongedwongen werksfeer, waarin gelijkwaardigheid en samenwerking centraal staan en er ruimte is om te leren en te ontdekken en doen wat bij je past;
 • Arbeidsvoorwaarden, salariëring en reiskostenvergoeding conform cao GGZ of een samenwerking op zzp basis;
 • Wij investeren graag in je. Bij dienstverband in loondienst is er een jaarlijks budget beschikbaar te besteden aan (vakgerelateerde) scholing, persoonlijke ontwikkeling, lidmaatschap van beroepsverenigingen en/of herregistraties;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als arts (ANIOS) / verpleegkundig specialist;
 • Bij voorkeur ervaring in het werken met kinderen en jongeren binnen de specialistische jeugdhulp of daarbuiten;
 • Ook als je enthousiast geworden bent, een medische achtergrond hebt, maar nog geen ervaring hebt in het werken met kinderen en jongeren ben je van harte welkom om te solliciteren;
 • Je benadert cliënten vanuit een open en gelijkwaardige visie;
 • Je bent enthousiast over onze christelijke visie waarin geloof en interkerkelijk georiënteerd zijn centraal staat.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@indebres.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@indebres.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.


Op locatie
 • Drachten, Friesland, Nederland
€ 4.785 - € 7.419 per maand
In de Bres Drachten

of