Overslaan naar content

Arts (ANIOS) kind & jeugd

  • Arnhem
€ 4.785 - € 7.419 per maandDokter Bosman Arnhem

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste kind- en jeugdarts met een sterke passie voor het begeleiden van cliënten, onder andere bij het ontdekken van hun veerkracht? Team Arnhem biedt een ideale werkomgeving! Bovendien behoort een samenwerking met team Ruurlo ook tot de mogelijkheden.


Bij Dokter Bosman gaat het verder dan alleen een baan; het gaat om het creëren van een betere toekomst voor onze cliënten en jezelf. Hier bepalen de cliënten en behandelaars samen de koers, zonder strikte regels of protocollen. Onze kracht ligt in creatieve en op maat gemaakte oplossingen, waardoor cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. Wij geloven in actie en vertrouwen, en we geven je veel verantwoordelijkheid, zodat je autonoom kunt werken en de allerbeste zorg kunt bieden. Wij zijn een platte organisatie waar teams de vrijheid hebben om hoogwaardige zorg te bieden op hun eigen manier. Kinderen en jongeren tot en met 19 jaar en hun ouders kunnen bij ons in Arnhem terecht voor diverse problematiek zoals onzekerheid, concentratie en/of beweeglijkheid, angsten en piekeren, dwang, somberheid, traumagerelateerde klachten, zelfbeeldproblematiek, emotieregulatieproblemen, rouw, of bij een vermoeden van ontwikkelingsproblematiek zoals ADHD of autisme.


Ons kind- en jeugdteam in Arnhem werkt nauw samen met het volwassenenteam. Beide teams werken autonoom maar hebben een gezamenlijke lunch waarbij, naast het sociale contact, expertise en vakkennis worden gedeeld. Het kind- en jeugdteam bestaat uit 13 bevlogen, deskundige en leuke collega's. Het is een stabiel team; sinds 4 jaar is er geen verloop geweest (enkel nieuwe collega's), dit zegt veel over het team, als je het mij vraagt! Er is veel kennis in huis, waardoor we een breed behandelaanbod hebben. Het team heeft verschillende disciplines, naast de psychologen en orthopedagogen hebben zij een systeemtherapeut, kind- en jeugdpsychiater en psychomotorisch therapeut. Er heerst een open en positieve sfeer, met belangrijke kernwaarden als verbinding, transparantie, wederzijds begrip en flexibiliteit. We hebben aandacht voor elkaar en ruimte voor (zelf)zorg staat hoog in het vaandel. Daarnaast zijn we recentelijk verhuisd naar een gloednieuw pand. Wekt dit je interesse? Lees dan gauw verder!

Als kinder- en jeugdarts werk je binnen de specialistische jeugdhulp. Je werkt samen met je cliënten om hun doelen te bereiken. Hoe je dit bereikt, is volledig aan jou, omdat er geen vast behandelprotocol is. Dit biedt jou de vrijheid en eigen regie. Je werkt nauw samen met je collega's om samen te zorgen voor een persoonlijke aanpak voor elke cliënt. Binnen jouw rol voer je onderzoek uit, verleen je behandeling en bied je begeleiding aan kinderen en jongeren tot achttien jaar, evenals aan hun ouders. Tijdens multidisciplinaire overleggen geef je advies, zowel op verzoek als proactief. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorschrijven van medicatie conform geldende richtlijnen en, indien nodig, implementeer je andere interventies op basis van je deskundigheid. Samen met het team evalueer je de voortgang van de behandeling en pas je deze indien nodig aan in overleg met de cliënt en zijn omgeving. Jouw systeemgerichte visie is essentieel; je werkt nauw samen met ouders, verzorgers, school en zorgt voor afstemming met verwijzers en hulpverleners van andere betrokken organisaties. In crisissituaties denk je actief mee over interventies, in samenspraak met onze regiebehandelaren.


Je neemt deel aan ons specialistenoverleg, waar je samenkomt met andere kinder- en jeugdartsen, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman. Onze groep kinder- en jeugdartsen werd eind 2023 door de NvVP als "uitstekend" beoordeeld en fungeert als een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. We streven ernaar de komende jaren een essentiële rol te spelen in effectieve en doelgerichte behandelingen volgens beroepsrichtlijnen. Doe jij ook mee?

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als arts (ANIOS) die 8 uur per week beschikbaar is;
  • Je hebt een passie voor de zorg en begeleiding van kinderen en jongeren, en je bent gedreven om hen te ondersteunen in de groei van hun levensfase;
  • Je bent een creatieve probleemoplosser die unieke oplossingen kan bedenken en implementeren. Bovendien verwachten we dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken, en dat je actief bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van ons inspirerende team van professionals.


Wat mag je van ons verwachten?

We geloven in het werken op basis van vertrouwen. We bieden je volop ruimte voor creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief. Je maakt deel uit van een platte organisatie met kleine teams, wat betekent dat je vrijheid hebt om hoogwaardige zorg te leveren volgens jouw inzichten. We staan klaar om naar jouw verwachtingen te luisteren.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ, schaal 70;
  • Je krijgt de mogelijkheid om een combinatie te maken met locatie Ruurlo (in totaal 16 uur);
  • Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega's;
  • Daarnaast profiteer je van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur levensfasebudget (LFB) bovenop je wettelijke vakantie-uren, een jaarlijkse vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, en een balansbudget van €500,- per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Dit balansbudget kun je gebruiken voor persoonlijke scholing, extra vrije dagen of uitbetaling.


Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter via de 'solliciteer' knop, of neem direct contact op met Lindy of Lucienne. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy.  Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Wij vragen niet direct naar een cv of motivatiebrief. 

Op locatie
  • Arnhem, Gelderland, Nederland
€ 4.785 - € 7.419 per maand
Dokter Bosman Arnhem

of