Overslaan naar content

Teamleider GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog

  • Halsteren
€ 4.108 - € 8.903 per maandForta Volwassenen Halsteren

Functieomschrijving

Als behandelaar begrijp jij wat goede zorg is en lever je dit vanuit een hechte samenwerking met je team en cliënten. Ben jij een verbindende factor en vind je het leuk om het kader van de organisatie vast te houden in combinatie met het bieden van inhoudelijk goede zorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en is het mogelijk om behandelen te combineren met een rol als teamleider!


Als teamleider bieden we jou een teamleiderstraining. Deze volg je met andere teamleiders binnen ons netwerk. Zo leer je jezelf als leidinggevende maar ook ons Forta Netwerk goed kennen. Het nog niet hebben van ervaring is voor ons geen probleem, het gaat om de ambitie en of je samen met het management en de directie een team kunt vormen. Het management is jouw directe sparringpartner naast de andere teamleiders waar je een team mee vormt (op afstand). Qua aansturing val je als teamleider onder het management.


Taken die je als teamleider uitvoert zijn beslissingen nemen ten behoeve van de teamprocessen, behandelaanbod, agendavoering & productie, verzuim en mogelijke knelpunten op het gebied van in- en uitstroom. Deze taken wissel je af met je behandeltaken als (regie)behandelaar. Als behandelaar verricht je intakes, enkelvoudige psychodiagnostische onderzoeken en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van individuele behandelingen. Het superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast participeer je in locatie overleg en intervisie, naast een tweewekelijks teamleiders overleg.


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg, wij zien onszelf als een sterke generalist in een netwerk van specialisten. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten en het verbeteren van werkprocessen ligt. Het werken doen wij vanuit 12 praktijken, waaronder een digitale poli. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend, vrijwel alle problematiek is bij ons welkom. Tegelijkertijd houden we onze kaders goed in de gaten en zijn we hierover transparant naar cliënten. We houden ervan om complexe zorgvragen aan te pakken met overzichtelijke (simpele) trajecten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. (De ontwikkeling van) collega’s zijn voor ons ook heel belangrijk, zoals de sfeer binnen de locaties en onze organisatie. Hoewel we met meer dan 150 collega’s werken, heerst er een ‘ons kent ons’ cultuur. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie.


Spreekt dit alles je aan? Op onze locatie in Halsteren zoeken we een collega die graag meedenkt en eigen initiatief toont en de rol van teamleider wil vervullen. Het team bestaat uit een Psychiater, twee Klinisch psychologen, vier GZ-psychologen, 2 Psychodiagnotisch medewerkers, drie basispsychologen, een PMT'er en een GGZ-Agoog. Er is veel kennis maar deze wordt afgewisseld met gezelligheid. Tijdens de lunchpauze zul je geen collega’s achter hun bureaus vinden.


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Maandelijks teamleidersoverleg, individueel overleg en aansturing vanuit de directie;

  • Intervisie met andere teamleiders uit het netwerk;

  • Individuele doorontwikkeling mogelijkheden middels incompany trainingen en een team opleidingsbudget;

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 4108 en 8903 euro per maand o.b.v. 36 uur en afhankelijk van je BIG opleiding.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog;

  • De werkuren stemmen wij graag af in overleg (minimaal 24 uur beschikbaarheid); alle werkdagen zijn mogelijk behalve de maandag i.v.m. kamer bezetting;

  • Je werkt graag actief mee aan verschillende ontwikkelingen.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Halsteren, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.108 - € 8.903 per maand
Forta Volwassenen Halsteren

of