Overslaan naar content

Teamleider GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog

  • Drachten
€ 4.108 - € 8.903 per maandPi-groep Drachten

Functieomschrijving

Voor onze poli locatie in Drachten zijn wij op zoek naar een teamleider. Het team behandelt diverse hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Als teamleider is het mogelijk om behandeltaken te combineren met de rol van leidinggevende.


Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. Wij streven naar weerbare, actieve en gezonde generaties die in eigen onderhoud kunnen voorzien. Het bevorderen van eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden staan bij ons centraal. We zijn ervan overtuigd dat de integrale aanpak van zorg, samenleving en werk leidt tot duurzaam herstel.


Op de locatie in Drachten zijn wij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische klachten van volwassenen, jong volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar vanuit de BGGZ en de SGGZ. Wij bieden kortdurende en langer durende behandelingen en de problematiek is uitdagend. Je kunt denken aan AD(H)D, ASS, depressie en stemmingsstoornissen, angststoornissen, dwangstoornissen, psychotrauma en stressorgerelateerde stoornissen, somatische symptoomstoornis, specifieke fobieën, zelfbeeldproblematiek, levensfaseproblematiek en (lichte) persoonlijkheidsproblematiek. Om duurzaam herstel mogelijk te maken bieden wij de volgende behandelingen aan: cognitieve gedragstherapie, EMDR, systeemtherapie, psychomotorische therapie, running therapie, groepsbehandeling en farmacotherapie.


Over de functie

Als teamleider bij de Pi-groep heb je een gevarieerde en zinvolle baan. Taken die je als teamleider uitvoert zijn beslissingen nemen ten behoeve van de teamprocessen, behandelaanbod, agendavoering & productie, verzuim en mogelijke knelpunten op het gebied van in- en uitstroom. Deze taken wissel je af met je behandeltaken als (regie)behandelaar. Je voert (tweede) intakegesprekken uit en biedt ondersteuning bij vervolgtrajecten op het gebied van (psycho)diagnostiek en behandeling. Dit omvat het uitvoeren van complexere diagnostiek en behandelingen (SGGZ). Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en intervisies. Bij spoed of meer specialistische vragen fungeer je als het aanspreekpunt, zowel op inhoudelijk gebied, teamniveau als in de werkprocessen. We werken vanuit een holistische visie en positieve psychologie. Wij betrekken alle factoren die bijdragen aan een duurzaam herstel. Leefstijl is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Hierbij kijken we vooral naar de mogelijkheden en streven we naar succeservaringen. Het begeleiden, superviseren en inspireren van je collega´s behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het behandelen ook te combineren met docentschap.


Je komt te werken in een team waar gelijkwaardigheid, autonomie, transparantie en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Het team hecht waarde aan een omgeving waarin de cliënten zich veilig en vertrouwd voelen. Het team bestaat uit regiebehandelaren, een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, twee basispsychologen, een orthopedagoog, twee GGZ-agogen, een psychomotorisch therapeut en twee secretaresses.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 4108 en 8903 euro per maand o.b.v. 36 uur en afhankelijk van je BIG opleiding;

  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog;

  • De werkdagen en uren stemmen wij graag in overleg af;

  • Je werkt actief mee aan verschillende ontwikkelingen.


  • Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@pi-groep.nl of 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Drachten, Friesland, Nederland
€ 4.108 - € 8.903 per maand
Pi-groep Drachten

of