Skip to content

Systeemtherapeut SGGZ kind & jeugd in de wijk

Utrecht€ 3.306 - € 4.981 per maandDokter Bosman Utrecht (Spoor030)

Functieomschrijving

Ben jij een vlotte en gepassioneerde systeemtherapeut op zoek naar een uitdagende functie? Dokter Bosman kind & jeugd is op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste professional die ons wijkteam komt versterken voor 24 tot 32 uur per week.


Als onderdeel van ons gespecialiseerde team, ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en behandeling van kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar met een breed scala aan uitdagende problematiek, zoals emotionele klachten, gedragsproblemen, multi-problem gezinsproblemen en/of schoolproblemen.


Wat ga je doen?

Je voert consulten, verricht intakes, diagnostiek, begeleiding en behandeling binnen de wijk op locatie en incidenteel bij het gezin thuis. Je zult werken met zowel individuele kortdurende begeleidingstrajecten als langdurige systeembehandelingen. Als systeemtherapeut ben je een expert op het gebied van interacties tussen de verschillende gezinsleden/ systeemleden. We geloven sterk in samenwerking en het opbouwen van netwerken. Als systeemtherapeut werk je nauw samen met je collega's en wijkteam medewerkers. Daarnaast ben je een expert in het aangaan van samenwerkingen met externe ketenpartners, zoals huisartsen, andere GZ instellingen, scholen, wijkagenten, buurtteams, SAVE (gezinsvoogden, jeugdreclasseerders), Raad van de Kinderbescherming en informele steunnetwerken zoals jongerenwerkers, vrienden, familieleden en buren. Je weet snel te schakelen en houdt van korte lijntjes, zodat we gezamenlijk de beste zorg kunnen bieden aan onze cliënten.


Dokter Bosman

Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ voor kind, jeugd en volwassenen aan. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Wij bieden begeleiding en behandeling binnen wijkteams van Utrecht en bij het gezin thuis. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en leveren begeleiding en behandeling binnen de wijkteams van Utrecht, zowel op locatie als bij gezinnen thuis. In samenwerking met Pluryn en Timon vormen wij Spoor 030, een integraal zorgnetwerk dat gespecialiseerde zorg aanbiedt. Bij Dokter Bosman geloven we sterk in een goede samenwerking met onder andere buurtteams en huisartsen, en we zien de expertise van Spoor 030 als een waardevolle aanvulling hierop. Onze behandelteams bestaan uit een diverse groep professionals, waaronder psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, psychologen, vaktherapeuten, systeemtherapeuten en systemisch werkers.


Als systeemtherapeut binnen ons wijkteam krijg je te maken met een breed scala aan hulpvragen, variërend van forensische problematiek, multi-problem gezinnen en scheidingsproblematiek tot rouw en verliesverwerking, verbindend gezag, signs of safety, trauma sensitief werken, cultureel sensitief werken, expertise op het gebied van ADHD, hechting, autisme, LVB, thuiszittersproblematiek, zelfbeschadigend of suïcidaal gedrag, dwang, angststoornissen, KOPP problematiek en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Kijk voor meer informatie over Spoor 030 op de website https://spoor030.nl.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde WO opleiding orthopedagogiek, psychologie of vergelijkbaar;
 • NVRG opleiding tot Systeemtherapeut. Bij voorkeur kom je ook in aanmerking voor een SKJ registratie;
 • Je kan zelfstandig werken en hebt enige jaren relevante werkervaring;
 • Gezien het brede werkveld is er veel afwisseling binnen en tussen de werkdagen en is een flexibele opstelling belangrijk.


Wat bieden wij?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen en in zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen.

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 60);
 • De vacature betreft 24-36 uur per week. De werkdagen zijn in overleg;
 • Een uitdagende functie binnen een organisatie met korte lijnen, waar jouw inbreng en expertise op waarde worden geschat;
 • De inhoud is leidend, en dat betekent veel minder bureaucratie;
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan het innoveren van het zorglandschap;
 • De ruimte om samen met andere ambitieuze collega’s Spoor030 verder op te bouwen en te ontwikkelen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?


Neem dan contact op met Lucienne van den Hoogen. Zij is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Maak je interesse kenbaar via de 'solliciteren' button. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar je reactie.

Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.306 - € 4.981 per maand
Dokter Bosman Utrecht (Spoor030)

of

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Lindy den Braber

+31 6 43160753

Jessica Walkley

+31 6 43160762