Skip to content

Systeemtherapeut Kind & Jeugd

Amersfoort€ 3.306 - € 4.981 per maandDokter Bosman Amersfoort

Functieomschrijving

Wil jij als systeemtherapeut een waardevolle rol vervullen in het bevorderen van gezonde interactiepatronen binnen gezinnen en systemen? Kom dan ons team kind en jeugd in Amersfoort versterken bij Dokter Bosman.


Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: "psychologie van nu". Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil met andere organisaties zit 'm niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. We geloven in het kijken naar de eigen regie, de omgeving en de context van het leven van de cliënt. Op die manier kunnen we zorg op maat leveren en krijgen onze cliënten meer inzicht in zichzelf en hun situatie. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Als systeemtherapeut bij ons speel je een belangrijke rol in het verrichten van contextueel- en gezinsdiagnostisch onderzoek. Jouw focus ligt op gezinsdiagnostisch onderzoek en het bieden van systeemtherapeutische gesprekken bij kinderen en jeugdigen, jong volwassenen (t/m 23 jaar) en hun (gezins)systeem, om inzicht en verbetering in de onderlinge interactiepatronen te bewerkstelligen. Je bewaakt het systemisch perspectief, zowel voor de cliënten als voor je collega's in het multidisciplinaire overleg. In samenwerking met andere behandelaren stel je behandeldoelen op en lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons interne hulpaanbod. Naast systeembehandeling bieden wij EFT, narratieve therapie, ABFT, eventueel aanvullende vaktherapie aan. 


We verwelkomen je graag in ons positief en betrokken team, sterk in (multidisciplinair) samenwerken, waarbij iedereen binnen ons team werkt vanuit systemische visie. Wij lunchen samen, bij mooi weer buiten bij de fontein of nemen je mee voor een wandeling in het bos rondom het klooster waarin Dokter Bosman gehuisvest is.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

● Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 60);

● Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;

● Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;

● Een aanstelling tussen 24 en 32 uur per week, passend bij jouw wensen;

● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou? 

● Een afgeronde bachelor- en masteropleiding op hbo- of universitair niveau in de sociale en/of gedragswetenschappen of in de geneeskunde;

● NVRG opleiding tot Systeemtherapeut;

● Een SKJ registratie, of je komt hiervoor in aanmerking.

Hebben wij je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.Wij kijken uit naar jouw interesse!

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.306 - € 4.981 per maand
Dokter Bosman Amersfoort

of

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Lindy den Braber

+31 6 43160753

Jessica Walkley

+31 6 43160762