Overslaan naar content

Begeleider beschermd wonen locatie GGZ - STAGEPLAATS

  • Emmeloord
Pi-groep Emmeloord (beschermd wonen)

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats? Bij ons in het Trainingshuis, onze beschermd wonen locatie, in Emmeloord zoeken we een daadkrachtige stagiair die zich de komende periode wil ontwikkelen tot een begeleider GGZ.


Als stagiair Begeleider GGZ zorg je voor een gezond en prettig woon-, werk- en leefklimaat voor onze bewoners. Dit doe je onder andere door de bewoners in de dagelijkse activiteiten te begeleiden en structuur en duidelijkheid aan te bieden. Je kijkt mee hoe opgestelde begeleidingsplannen ten uitvoer worden gebracht, signaleert problemen en rapporteert mee over de voortgang. Hierbij beschouw je de wensen en mogelijkheden van de bewoner(s) als uitgangspunt en ben je gericht op herstel. Iedere bewoner stelt samen met de begeleider zijn/haar eigen doelen op waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Als stagiair Begeleider GGZ bied je naast individuele begeleiding ook groepsbegeleiding aan.


Je komt te werken in een stabiel team op onze beschermd wonen verblijfslocatie in Emmeloord. Deze locatie is gericht op jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar met psychiatrische en/of psychosociale problematiek.

Werken aan het toekomstperspectief middels participatie in welke vorm dan ook vinden wij belangrijk. Voor iedere bewoner wordt een persoonlijk begeleidingsplan opgesteld met daarin zijn of haar eigen stip op de horizon. Dit vormt het vertrekpunt binnen de begeleiding. Aan de hand van het begeleidingsplan borgen wij de vooraf gemaakte afspraken, tussentijdse aanpassingen en persoonlijke doelen. Ons motto is : ¨meer dan zorg¨, waarin zorg op maat wordt geboden.

Wie zijn wij?

Pi-groep Zorg streeft naar weerbare, actieve en gezonde generaties die in eigen onderhoud kunnen voorzien. Wij willen mensen met een psychische kwetsbaarheid in de basis zo sterk mogelijk maken zodat men zelfstandig verder kan. Hieraan wordt gewerkt vanuit het uitgangspunt dat ieder mens uniek is en beschikt over talenten. Door dit talent en de persoonlijke, unieke eigenschappen te stimuleren en te ontwikkelen, worden eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden bevorderd. Pi-groep werkt vanuit een integrale benadering, wij zijn ervan overtuigd dat het nodig is om op meerdere levensgebieden tegelijk te schakelen om te komen tot bestendige zorgresultaten. Pi-groep levert hierin niet altijd alle zorg zelf, maar werkt samen met ketenpartners om tot een zo goed en passend mogelijk resultaat te komen. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf, beschermd wonen op maat en ambulante zorg. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een MBO niveau 4 opleiding zoals PBGZ, PBSD, SPW, MMZ of verpleegkunde -of- een HBO opleiding zoals Social Work of Maatschapplijk Werk en Dienstverlening;
  • Je hebt affiniteit met in werken in de GGZ;
  • Je bent beschikbaar tussen de 24 en 32 uur per week (dag-, avond-, en weekenddiensten);
  • Na je stageperiode kijken we graag samen naar de mogelijkheden voor een blijvend contract;
  • Je bent betrokken, beschikt over relativeringsvermogen en humor, maakt makkelijk contact en je hebt een aanpakkers-mentaliteit.


Jij zorgt voor onze bewoners, wij zorgen voor jou.

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. We investeren graag in je. En stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Als groeiend team gaan we samen knallen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. - Dat wist je natuurlijk al.

  • Je ontvangt een stagevergoeding volgens de cao;
  • Een fijne leer-werkomgeving met een team vol gepassioneerde collega’s die werken vanuit hun hart;

  • Een grote variatie in bewoners met diverse problematiek en complexiteit op meerdere levensgebieden;


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie!

Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag | Wil je liever eerst informeel kennismaken? Dat kan!
Op locatie
  • Emmeloord, Flevoland, Nederland
Pi-groep Emmeloord (beschermd wonen)

of