Overslaan naar content

Sociaal psychiatrische verpleegkundige (SPV) kind & jeugd

  • Zwolle
€ 3.076 - € 4.785 per maandDokter Bosman Zwolle

Functieomschrijving

Ben jij de gepassioneerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) die ons kind en jeugd team in Zwolle compleet maakt? Met jouw expertise en betrokkenheid maak je een waardevol en positief verschil in het leven van onze cliënten en hun naasten. Lees snel verder! 


Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: 'psychologie van nu'. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil met andere organisaties zit 'm niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) bij Dokter Bosman sla je de brug tussen begeleiding, behandeling en medicatie. Jouw belangrijkste focus ligt op het bieden van begeleiding en educatie aan zowel individuele cliënten als hun familieleden met specifieke GGZ vraagstukken. Je speelt een actieve rol in de intakes, voert psychodiagnostisch onderzoek uit en draagt bij aan het opstellen van behandelplannen. Daarbij maak je gebruik van diverse behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie (CGt), systeemtherapie en motiverende gespreksvoering. Naast je directe werk met cliënten, ben je ook een adviseur voor collega's op basis van jouw expertise. Je geeft voorlichting over de werking van voorgeschreven psychofarmaca, observeert de effectiviteit van medicatie en rapporteert hierover aan de voorschrijvend arts. Daarnaast onderhoud je contacten met verwijzers, huisartsen en sociale teams om een holistische benadering van de zorg te waarborgen.


Het team van Zwolle staat bekend om hun hechte en betrokken karakter. In dit team ga je samenwerken met 12 gepassioneerde collega's, waaronder GZ-psychologen, orthopedagoog-generalisten, basispsychologen, orthopedagogen, een jeugdarts en een gastvrouw. Zodra de gelegenheid zich voordoet, openen de collega's graag de deuren van hun kamers om betrokkenheid te waarborgen. Op een laagdrempelige manier houden ze contact met elkaar en weten ze elkaar te vinden voor kennisuitwisseling. Je krijgt de ruimte voor meedenken en eigen initiatief. We hechten veel waarde aan onze positieve sfeer. We zijn duidelijk en transparant, naar zowel met elkaar als naar de cliënten. We geloven in het kijken naar de eigen regie, de omgeving en de context van het leven van de cliënt. Op die manier kunnen we zorg op maat leveren en krijgen onze cliënten meer inzicht in zichzelf en hun situatie.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 55);
  • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je hebt een afgeronde, V&VN erkende opleiding tot SPV (inclusief BIG-registratie en AGB code);
  • Gezien het brede werkveld is er veel afwisseling binnen en tussen de werkdagen en is een flexibele opstelling belangrijk.


Hebben wij je interesse gewekt?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Zwolle, Overijssel, Nederland
€ 3.076 - € 4.785 per maand
Dokter Bosman Zwolle

of