Skip to content

Psychomotorisch therapeut

Lelystad€ 2.866 - € 4.468 per maandDokter Bosman Lelystad

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Psychomotorisch therapeut PMT kind & jeugd om ons team bij Dokter Bosman in Lelystad te versterken. Wij zoeken een collega die de psychomotorische therapie binnen ons behandelaanbod voor kind en jeugd op de kaart wil zetten.


Over Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman bieden we basis- en specialistische GGZ aan vanuit de visie van "psychologie van nu". We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij cliënten en behandelaars samen de toon zetten. Ons grootste verschil met andere organisaties zit niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het leren omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven, zodat we cliënten kunnen helpen om hun doelen te bereiken. We geloven in actie. Zo maken we elke dag onze aanpak een beetje beter. Dat is de psychologie van nu.


Werken bij Dokter Bosman Lelystad

Ons team bestaat uit een GZ-psycholoog, basispsychologen/orthopedagogen, een ouderbegeleider, een kinder- en jeugdpsychiater en een arts.

We zijn niet zomaar een team! We weten waar we voor staan, hebben plezier in ons werk en in het samenwerken vanuit onze diverse persoonlijke stijlen. We zijn een zelfsturend team en richten ons op het leveren van een persoonlijke aanpak. We kijken vooral naar ieders verhaal, groeimogelijkheid en behoeften vanuit een eigen stijl en temperament. Wij hebben een gastvrouw die voor iedereen klaar staat en ons op allerlei gebied met veel aandacht en liefde ondersteunt. 

Daarnaast werken we wederzijds inspirerend samen met team volwassenen en delen wij ook samen het pand. Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? 


Over de functie

We zijn op zoek naar een psychomotorisch therapeut die een bijdrage wil leveren. Als PMT'er krijg jij de ruimte om het aanbod van psychomotorische therapie op de locatie in Lelystad te ontwikkelen. Je levert een bijdrage aan de behandeling, observatie en diagnostiek. De behandeling kan individueel en in groepsverband plaatsvinden. Binnen specifieke bewegingssituaties weet jij het veranderproces in het gedrag tot stand te brengen. De termen oefenen, ervaren, stimuleren en ontdekken zijn jou niet onbekend. Door middel van bewegingen weet jij de belevingswereld van de cliënten te onderzoeken. Als psychomotorisch therapeut werk je volgens een behandelplan en heb je intensief contact met de hoofdbehandelaar. Je neemt deel aan overleggen, intervisie en werkt nauw samen met verschillende zorgdisciplines. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages over de verrichte werkzaamheden ten behoeve van de cliënt en de omgeving.


Wat bieden wij?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen en in zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine zelfsturende teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 55);
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Een aanstelling voor 16 uur per week met op termijn de mogelijkheid tot uitbreiding naar 24 uur;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde hbo opleiding gericht op psychomotorische therapie;
  • Een AGB code;
  • Je komt in aanmerking voor een SKJ registratie;
  • Ervaring met ouders en gezinnen binnen de jeugd GGZ;
  • Heb je een gerichte vakopleiding in de richting van dans of beeldende therapie, dan staan we ook open om samen naar mogelijkheden te kijken.

Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.Wij kijken uit naar jouw reactie!

Lelystad, Flevoland, Nederland
€ 2.866 - € 4.468 per maand
Dokter Bosman Lelystad

of

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Lindy den Braber

+31 6 43160753

Jessica Walkley

+31 6 43160762