Overslaan naar content

Inkoper in de geestelijke gezondheidszorg

 • Rotterdam
€ 3.218 - € 4.785 per maandForta Services

Functieomschrijving

Als inkoper ben je hét aanspreekpunt en sparringpartner voor directie en afdelingen voor wat betreft inkoop. We zoeken een collega die uitermate georganiseerd is en on top of the game als het gaat om inkoop. Ben jij de persoon die we zoeken?


Lijstjes, to do's en taken afvinken; jij wordt helemaal blij als je aan het einde van je werkdag weet waar je staat en wat er morgen als eerste moet gebeuren. Je gaat aan de slag met het inrichten van nieuwe en optimaliseren van bestaande operationele inkoopprocessen. Als inkoper zorg jij aan de hand van de inkoopkalender voor dat alles wat nodig is, precies op tijd binnen is en tegen de beste voorwaarden is ingekocht. Om dit voor elkaar te krijgen ben je een kei in het onderhouden van contacten en schrik je niet van een stevige onderhandeling. Ook denk je na over hoe we minder materialen kunnen verbruiken of hoe we slimmer kunnen inkopen. Je bent dan ook altijd actief opzoek naar verbeteringen en besparingen. Je weet helderheid te scheppen over verwachtingen en bent een echte verbinder die vanuit zicht op gebruik de inkoop passend laat blijven bij een organisatie die voortdurend in beweging is. Je bent dan ook bereikbaar voor advies en ondersteuning voor de collega's op de diverse afdelingen en het management. Om deze werkzaamheden naar tevredenheid te vervullen voel je je verantwoordelijk voor het gehele proces en ben jij makkelijk in de communicatie en goed benaderbaar voor je collega's en leveranciers.


Wij zijn Forta!

Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ hebben wij ook expertise gericht op complex trauma, eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke re-integratie. Inmiddels doen we dit met ruim 1500 inspirerende en gepassioneerde zorgverleners, en nog elke dag zien we kansen op de arbeidsmarkt die we graag volop benutten. Het netwerk bestaat uit Forta Services, Forta Volwassenen, Forta Jeugd, Forta Intercultureel, Forta POH-GGZ, Forta Opleidingen, PSYTREC, de Pi-Groep, Human Concern, Dokter Bosman, In de Bres, de Jonge Krijger en Quality Coaching. Enthousiasme, korte lijnen en professionaliteit maken bij ons het verschil.

We bieden een totaalpakket van zorg aan. Vanuit Forta POH-GGZ hebben wij praktijkondersteuners bij huisartsenpraktijken aan het werk. Zij kunnen voor basis- en specialistische GGZ doorverwijzen naar Forta Volwassenen, Forta Intercultureel en/of Forta Jeugd. Voor zeer gespecialiseerde GGZ hebben wij PSYTREC voor complex trauma en Human Concern voor eetstoornissen in het netwerk. De Pi-groep biedt beschermd wonen, basis- en specialistische GGZ én re-integratie voor volwassenen aan. In de Bres en Dokter Bosman bieden beide zowel BGGZ als SGGZ voor kind/jeugd en volwassenen. De Jonge Krijger en Quality Coaching bieden re-integratie aan voor jongeren en volwassenen richting school en/of werk. Met elkaar willen we de kwaliteit van zorg hoog houden. Dit doen wij onder andere door Forta Opleidingen. Forta Opleidingen is ontstaan als opleidingstak en inmiddels uitgegroeid tot zelfstandig opleidingsinstituut voor interne en externe zorgprofessionals. Forta Services geeft ondersteuning aan de ondersteunende diensten zoals ICT, salarisadministratie, HR, finance en control en de zorgverkoop.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Vergelijkbare werkervaring en minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Pré als je een Nevi 1 opleiding hebt afgerond;
 • Positieve instelling;
 • Een no-nonsense mentaliteit;
 • Je werkt proactief en hebt affiniteit met de GGZ.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO GGZ je mag rekening houden met FWG 50/55;
 • Een dienstverband van (minimaal) 32 uur per week, fulltime werk je bij ons 36 uur per week;
 • Werken in hartje Rotterdam en veel mogelijkheden tot eigen initiatief;
 • Een centrale rol binnen een groeiende organisatie;
 • Een dynamische werkomgeving binnen een organisatie met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Ruimte voor creativiteit, verantwoordelijkheid en eigen initiatief;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, balansbudget, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@forta.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag.

Op locatie, Remote, Hybride
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.218 - € 4.785 per maand
Forta Services

of