Overslaan naar content

Online psychiater eetstoornissen

 • Online
€ 6.050 - € 10.376 per maandHuman Concern Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Wil jij als online psychiater remote werken? Of toch liever op een locatie van Human Concern? Bij Human Concern is het mogelijk! Als psychiater begrijp jij wat onze cliënten nodig hebben. Bij ons krijg je alle ruimte om jouw expertise in te zetten voor de doorontwikkeling van onze behandelvisie voor eetstoornissen. Kom je vrijblijvend kennismaken? 


Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen die specialistische zorg, waaronder CGT, schematherapie en EMDR combineert met zorg vanuit levenservaring. Bij Human Concern geloven we in een holistische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis, maar ook veel aandacht is voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelvisie kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.


Onafhankelijk onderzoek toont aan dat werken vanuit gelijkwaardig, wezenlijk contact een bepalende factor kan zijn voor het succesvol behandelen van eetstoornissen. Vanuit de visie van Human Concern werken wij hiervoor met ervaringsprofessionals, dit zijn o.a. GGZ-agogen en basispsychologen die zelf zijn hersteld van een eetstoornis of een vergelijkbaar life changing event en hebben geleerd om deze ervaring professioneel in te zetten tijdens de behandeling. 


Jij als psychiater binnen ons team 

Als psychiater bij Human Concern ben je verantwoordelijk voor de juiste diagnostiek van diverse eetstoornissen. Bovendien draag je bij aan farmacotherapie en indicatiestellingen. Daarnaast stel je een passend behandelplan op en draag jij zorg voor het uitvoeren van deze behandeling. Wil je zelf ook graag behandelen? Dan staan wij hier zeker voor open. Wij bespreken graag je wensen en onderzoeken de mogelijkheden. Binnen Human Concern vinden wij transparantie en gelijkwaardigheid binnen het team en richting de cliënt erg belangrijk. Daarnaast zij wij continu bezig met innovatie om de zorg beter en effectiever te laten verlopen. Als psychiater is jouw inbreng daarbij essentieel. 


Als online psychiater kom je te werken in een open en directe organisatie. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en is er onder de collega´s veel verbinding en saamhorigheid. 

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
 • Een salaris tussen 6050 en 10376 euro per maand;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als psychiater;
 • Een RGS registratie; 
 • Je werkt graag zelfstandig op een locatie naar keuze maar ook samen binnen een professioneel team;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@humanconcern.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. Is Nora niet bereikbaar? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@humanconcern.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis.

Remote
 • Online, Zuid-Holland, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Human Concern Hoofdkantoor

of