Skip to content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind, jeugd en jongvolwassenen

Zeist€ 3.835 - € 5.848 per maandDokter Bosman Zeist

Functieomschrijving

Voor onze poli in Zeist zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist in de rol van regiebehandelaar die samen met ons wil bijdragen aan een eigentijdse en vernieuwende aanpak.


Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: 'psychologie van nu'. Geen rigide regels en protocollen, maar een persoonlijke benadering waar jij als specialist een actieve rol in hebt. Wij moedigen je aan om op maat gemaakte oplossingen te realiseren, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. De hulpvragen zijn divers; zoals gerelateerd aan ADHD, ASS, angst, trauma, hechting, stemming en systeemproblematiek. We helpen onze cliënten vooruit te komen en streven ernaar om hun individuele doelen te bereiken. Bij Dokter Bosman geloven we in actie. Dit maakt onze aanpak elke dag een beetje beter, en dat is de moderne psychologie waar we voor staan.

In Zeist word je verwelkomt door een multidisciplinair team: een arts, klinisch psycholoog, psycholoog NIP, psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, orthopedagoog en beeldend therapeut. Samen vormen we een hecht en gedreven team dat werkt als een geoliede machine. We hebben een goede onderlinge afstemming, werken vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen. We luisteren met open harten, naar zowel elkaar als onze cliënten. 


Als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist in ons team krijg je de kans om je tanden te zetten in diverse uitdagende hulpvragen. Onze werkzaamheden zijn allesbehalve saai. In ons team behandelen we voornamelijk binnen de specialistische GGZ cliënten variërend in leeftijd van 6 tot 25 jaar. Je zult betrokken zijn bij de intakegesprekken, uitdagende psychodiagnostische onderzoeken uitvoeren en op maat gemaakte behandelingen bieden voor cliënten met diverse hulpvragen. Samen met het team evalueer je de behandeling en stem je af en zet je je in voor de beste resultaten. Het bieden van werkbegeleiding en enthousiasmeren van het team is een logische toevoeging van je functie. 


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen en in zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine zelfsturende teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);
  • Ook als zzp GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist ben je van harte welkom;
  • De functie is te vervullen voor 16 uur per week en 7 maanden, waarbij dinsdag onze voorkeur heeft;
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Een team dat bruist van de creativiteit, nieuwe perspectieven en een gezonde dosis enthousiasme!
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog of registratie als orthopedagoog generalist NVO;
  • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep, affiniteit en ervaring met behandeling van kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders;
  • Betrokkenheid, creatief en communicatief sterk.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse! Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen! Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. 

Zeist, Utrecht, Nederland
€ 3.835 - € 5.848 per maand
Dokter Bosman Zeist

of

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Lindy den Braber

+31 6 43160753

Jessica Walkley

+31 6 43160762