Overslaan naar content

GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist

 • Utrecht
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Utrecht (Spoor030)

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die samen met collega’s in een multidisciplinair team het zorglandschap binnen de Stad Utrecht wil innoveren en verbeteren? Dan komt Dokter Bosman, Spoor030 graag met jou in contact!


Over Spoor030
Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn. Een jonge netwerkorganisatie die specialistische jeugdhulp biedt in het oostelijke gedeelte van Utrecht. Een stad die voorop durft te lopen met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. Door wijkgerichte samenwerking vanuit verschillende disciplines plaatsen we het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal. En met wijkgericht bedoelen we ook echt in de wijk. Zo gaan we op huisbezoek of hebben een gesprek op een locatie waar cliënten dat prettig vinden. Zo houden wij verbinding met de wijk en de mensen die er wonen.

Dokter Bosman
Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ voor kind, jeugd en volwassenen aan. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Wij bieden begeleiding en behandeling binnen wijkteams van Utrecht en bij het gezin thuis. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en leveren begeleiding en behandeling binnen de wijkteams van Utrecht, zowel op locatie als bij gezinnen thuis. In samenwerking met Pluryn en Timon vormen wij Spoor 030, een integraal zorgnetwerk dat gespecialiseerde zorg aanbiedt. Bij Dokter Bosman geloven we sterk in een goede samenwerking met onder andere buurtteams en huisartsen, en we zien de expertise van Spoor 030 als een waardevolle aanvulling hierop. Onze behandelteams bestaan uit een diverse groep professionals, waaronder psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, psychologen, vaktherapeuten, systeemtherapeuten en systemisch werkers.


Wat ga je doen?

Spoor030 biedt wijkgerichte, laagdrempelige, specialistische hulp aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. Dit doe je vanuit samenwerking, onder andere met het buurtteam. Consulten kunnen ook écht in de wijk plaatsvinden. De expertise van Spoor030 is aanvullend op die van het Buurtteam. Bij ons draait het om maatwerk en het vinden van de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten. Dit doe je samen met je collega’s in een multidisciplinair team en met partners in de wijk. Je bent er voor kinderen en jongeren in de leeftijd tot 18 jaar en hun naasten. Zij hebben hulp en

ondersteuning nodig, zowel op het vlak van jeugdhulp als op het vlak van GGZ. Vraagstukken van kinderen en jongeren met ontwikkelings-, gedrags- en/of psychische problemen komen bij Spoor030 binnen via verwijzing door het buurtteam of de huisarts. Als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist draag je bij aan diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Je stelt trajectplannen op in samenwerking met

andere behandelaren en je voert zelfstandig diagnostiek en behandelingen uit. Je doet aan beeldvorming naar de herkomst van de problematiek. Ook geef je advies aan collega’s en samenwerkingspartners vanuit je eigen expertise.

Als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist kom je te werken in team Noordoost van Spoor030. Een multidisciplinair team waarbinnen de systemische visie breed gedragen wordt. Binnen het team zijn meerdere behandelaren betrokken met elk hun eigen expertise. Behandeling kan bestaan uit psycho-educatie, individuele therapie (o.a. EMDR, CGT, DGT, schematherapie), ouderbegeleiding, groepstherapie, systeemtherapie of een combinatie hiervan. Ook lever je een actieve en creatieve bijdrage aan de (door)ontwikkeling van Spoor030. Je bent bereid om nieuwe kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen die horen bij het werken volgens de leidende principes van Spoor030 en het Utrechts model.

Vereisten

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist. We zoeken een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar de gezinnen. Natuurlijk beschik je over de juiste diploma’s, maar we vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.


Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist en bijbehorende BIG-registratie;
 • Je kan zelfstandig werken en hebt relevante werkervaring (zowel diagnostiek als behandelervaring);
 • Beschikbaarheid 28-36 u per week;
 • Gezien het brede werkveld is er veel afwisseling binnen en tussen de werkdagen en is een flexibele opstelling belangrijk;
 • En uiteraard past de visie van Spoor030 bij jou als persoon.


Wat bieden wij jou!

Een uitdagende functie binnen een organisatie met korte lijnen, waar jouw inbreng en expertise op waarde

worden geschat.

 • De inhoud is leidend, en dat betekent veel minder bureaucratie;
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan het innoveren van het zorglandschap;
 • De ruimte om samen met andere ambitieuze collega’s Spoor030 verder op te bouwen en te ontwikkelen;
 • Inschaling vindt plaats volgens CAO GGZ plaats en passend bij de functie, kennis en ervaring (FWG 65);
 • Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de intentie dit te verlengen naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Wil je meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Kim Baars, GZ-psycholoog via 06.8281 6575 of Gerard Harskamp, Manager Zorg via 06.2651 6679. 


Interesse in deze functie en direct solliciteren? 

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op 29 en 30 mei tussen 09.00-11.00 uur, de tweede ronde op 3 juni tussen 09.00-11.00 uur.


Heb je vragen over de procedure of wil je eerst vrijblijvend contact? Neem dan contact op met Lucienne van den Hoogen. Zij is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.  Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar je reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Op locatie, Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Utrecht (Spoor030)

of