Overslaan naar content

GZ-psycholoog (tijdelijk)

  • Utrecht
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Utrecht

Functieomschrijving

Geloof jij ook in integrale zorg en wil je graag actief bijdrage aan het bevorderen van positieve gezondheid? Bij Dokter Bosman in Utrecht krijg je de vrijheid om hieraan bij te dragen. Wij zijn op zoek naar tijdelijke versterking van ons team, tot eind februari. Wil jij een verschil maken in de levens van volwassenen met diverse hulpvragen? Lees dan verder en laat van je horen!


Dokter Bosman heeft een duidelijke missie: wij willen mensen echt verder helpen in hun leven. Dat is waar we met Dokter Bosman voor staan. Dit doen we niet alleen door nieuwe behandelmethoden te introduceren, maar vooral door terug te keren naar de essentie: de onvervangbare relatie tussen cliënt en behandelaar. Onze visie is dat psychologische zorg hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak van de geestelijke gezondheid van een cliënt. Onze behandeling is erop gericht de cliënt en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen en daarbij zoveel mogelijk eigen regie te voeren. Bij ons krijg je als behandelaar alle vrijheid om jouw ervaring en praktische wijsheid in te zetten. We omarmen positieve gezondheid als kompas om samen met onze cliënten aan hun doelen te werken. Onze behandelingen zijn maatwerk en gericht op het leren omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven. Zo helpen we onze cliënten om hun doelen te bereiken en maken we elke dag onze aanpak een beetje beter.


Als GZ-psycholoog in ons volwassenenteam in Utrecht krijg je de kans om met diverse hulpvragen aan de slag te gaan. We behandelen voornamelijk in de specialistische GGZ en af en toe in de basis GGZ. Een belangrijke focus van jouw rol zal zijn het uitvoeren van netwerk intakes. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Uitvoeren van netwerk intakes.
  • Uitvoeren van diagnostiek en behandeling van cliënten.
  • Nauwe samenwerking met collega's binnen het team.
  • Ondersteunen, begeleiden en superviseren van collega basispsychologen.
  • Actieve deelname aan overleggen en intervisie om kennis en ervaring uit te wisselen.
  • Toepassen van diverse behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, acceptatie- en commitmenttherapie en traumagerichte behandelingen zoals EMDR.

Vereisten

Wij zoeken een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog met ervaring in diagnostiek en behandeling in de specialistische GGZ. Je beheerst diverse behandelmethoden, communiceert sterk, werkt goed samen, en bent zelfstandig en proactief.


Wij bieden een uitdagende tijdelijke functie tot eind februari in een afwisselende werkomgeving met diverse hulpvragen. Je hebt de vrijheid om op jouw eigen manier te werken binnen een team van enthousiaste collega's. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling door actieve deelname aan intervisie en overleggen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, of tarief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse gewerkt?

Bij Dokter Bosman geloven we in een persoonlijke aanpak. Sluit je aan bij ons team en zet samen met ons de toon voor de psychologie van nu! Reageren is eenvoudig: laat je gegevens achter via de solliciteerknop (een motivatie en cv zijn niet verplicht). We kijken uit naar je reactie. Voor vragen kun je contact opnemen met Lucienne via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Utrecht

of