Overslaan naar content

GZ-Psycholoog

  • Halsteren
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Halsteren

Functieomschrijving

Zet jouw expertise in voor volwassenen met uiteenlopende psychiatrische hulpvragen. Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog voor onze locatie in Halsteren.


Als GZ-psycholoog ben je (regie)behandelaar voor de basis- en specialistische GGZ. De werkzaamheden zijn afwisselend. Je verricht intakes, draagt bij aan psychodiagnostisch onderzoeken en zorgt voor de uitvoering van individuele behandelingen. Het begeleiden en supervisoren van junior therapeuten en psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast participeer je in overleg en intervisie. Je voert regiebehandelaar taken uit in af afstemming met klinisch psycholoog en psychiater. Je werkt nauw samen met collega's, verwijzers en andere zorgdisciplines. Het is mogelijk om ook op andere vlakken betrokken te zijn binnen de organisatie zoals de afwisseling als docent bij Forta Opleidingen. Wij gaan graag met je in gesprek over je wensen.


Je werkt in een team in Halsteren. Het team bestaat uit twee klinisch psychologen, vier GZ-psychologen, drie basispsychologen en een psychomotorisch therapeut. Het team kenmerkt zich door de Brabantse warmte en gezelligheid. Daarnaast is er veel ervaring in huis. Op deze locatie gaan de deuren van de behandelkamer open zodra er niet behandeld wordt. Zo kun je altijd bij elkaar binnenlopen wanneer je een vraag hebt.


Over Forta Volwassenen

Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. Complexe zorgvragen aanpakken met een simpel en duidelijk behandelplan. Daar geloven we in bij Forta Volwassenen. Dit begint al bij de diagnose. Het is van groot belang dat de cliënt zich hierin herkent en daarmee de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen herstel. We passen vaak cognitieve gedragstherapie toe en doen er alles aan om een effectieve behandeling zo kort mogelijk te houden. Wanneer CGT niet passend is, zoeken wij verder naar een andere passende behandeling.


Forta Volwassenen is, de naam zegt het al, onderdeel van Forta, een groeiende organisatie voor mentale gezondheidszorg. Daar merk je in de praktijk niet zo veel van, totdat je ontdekt hoe het jou kan ondersteunen - bijvoorbeeld voor overleg met een specialist uit een ander vakgebied of de mogelijkheid om een opleiding te volgen. De sfeer binnen Forta Volwassenen is ´ons kent ons´. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. De junioren die wij in dienst hebben, nemen wij aan de hand om zich met begeleiding te ontwikkelen en deze laten we pas los als ze daar aan toe zijn. We hebben persoonlijke groei en opleiden hoog in het vaandel staan als organisatie.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
  • Een salaris tussen de €4108,- tot €6264,- 
  • Wij investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Werken in een ongekend leuke organisatie waarin je met verschillende doelgroepen werkt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding als GZ-psycholoog met BIG-registratie;
  • Ervaring en affiniteit met psychologische behandelingen bij mensen met diverse problematiek;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Eerst kennismaken?

Wil je ons liever eerst leren kennen onder het genot van een kop koffie (of iets anders)? Dat kan! Onze collega’s nodigen je graag uit via (beeld)bellen of op locatie. Op een informele manier hopen wij je een realistisch beeld te geven van de werkomgeving, sfeer en onze organisatie. Dat kan! Neem contact op met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Of met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Halsteren, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Halsteren

of