Overslaan naar content

Front Office medewerker in de geestelijke gezondheidszorg

  • Amsterdam
€ 2.272 - € 3.218 per maandDokter Bosman Amsterdam

Functieomschrijving

Wil jij een belangrijke rol spelen in het creëren van een gastvrije omgeving en ben je flexibel inzetbaar? Dan is de functie van Front Office medewerker bij Dokter Bosman Amsterdam iets voor jou!


Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: 'psychologie van nu'. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil bij Dokter Bosman zit niet zozeer in de cliënten die we bedienen of hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Wij bieden geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht om cliënten en hun omgeving te leren omgaan met de uitdagingen waarmee ze in het dagelijks leven te maken hebben. We helpen onze cliënten vooruit te komen en streven ernaar om hun individuele doelen te bereiken. Bij Dokter Bosman geloven we in actie. Dit maakt onze aanpak elke dag een beetje beter, en dat is de moderne psychologie waar we voor staan.


Als Front Office medewerker ben je het eerste gezicht van onze organisatie, zowel op locatie als per mail en telefonisch. Jij ontvangt de cliënten bij binnenkomst en weet als geen ander hoe je hen een welkom en vertrouwd gevoel geeft. Je staat bekend om jouw empathische vermogen, georganiseerde werkwijze en vriendelijke uitstraling. In alle drukte blijf jij flexibel en laat je je niet gek maken. Je bewaakt het overzicht en de rust terwijl de telefoon rinkelt en e-mail binnenstroomt. Je beheert de agenda voor behandelaren, bij wijzigingen informeer je de desbetreffende collega tijdig. Ook volg je overige facilitaire zaken en administratieve werkzaamheden op. Je komt te werken op onze locatie in Amsterdam waar we een energiek en enthousiast team met elkaar vormen.


Wat mag je van ons verwachten?

Je wordt verwelkomd in een hecht en betrokken team. Samen creëren we een veilige werkomgeving waar openheid, zowel persoonlijk als professioneel, van groot belang is. Onze werkomgeving is meer dan alleen een plek om te werken; het is een plek waar we vertrouwen centraal stellen.  We zien ernaar uit om met jou in gesprek te gaan over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 35);
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Een aanstelling voor 8 uur per week;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Om je thuis te voelen in deze rol van Front Office medewerker is het belangrijk dat je iemand bent die zich niet omver laat blazen en flexibel, doelgericht en rustig kan omgaan met de drukke en veranderende planning van behandelaren. Je schakelt makkelijk met zowel collega's als met cliënten en leveranciers, je vindt gaatjes in agenda's en moet het weer anders? Geen probleem! Jij blijft rustig en regelt het. Daarnaast heb jij:

  • mbo+ werk- en denkniveau;
  • Een enthousiaste motivatie;
  • Bij voorkeur ervaring met een EPD (elektronisch patiëntendossier) ;
  • De beschikbaarheid op de maandag -en woensdagmiddag, daarnaast ben je ook inzetbaar bij ziekte en of verlof van collega's.


Solliciteer! Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je op een effectieve en flexibele manier ondersteuning biedt aan cliënten, collega's ? Maak dan je interesse kenbaar via de 'solliciteren' button. Wij kijken uit naar je reactie. Lucienne van den Hoogen. Ik ben bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.272 - € 3.218 per maand
Dokter Bosman Amsterdam

of