Overslaan naar content

Basispsycholoog PTSS

  • Weert
€ 3.541 - € 5.335 per maandPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Wil jij je graag specialiseren in PTSS? Spreekt een ambitieuze, vooruitstrevende en dynamische organisatie jou aan? Werk je daarnaast graag in teamverband? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Over PSYTREC

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS. Dit wordt gedaan op innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. In plaats van vele maanden één keer per week of één keer per twee weken behandelen, kiezen wij ervoor de PTSS in twee of meerdere dagen aaneensluitend te behandelen. Wij hebben twee behandellocaties, één in Bilthoven en één in Weert. Op de locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden voor PTSS-cliënten. Het behandelprogramma is opgebouwd uit EMDR therapie, exposure therapie, psycho-educatie en een activerend sport- en bewegingsprogramma. Tijdens een behandeling wordt er met wisselende therapeuten gewerkt om het grootste effect te behalen. De behandellocaties zijn ruim opgezet. De sportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. Er is onder andere een hindernisbaan op de locatie aanwezig. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma. 

Jij als basispsycholoog binnen ons team 

Als basispsycholoog bij PSYTREC heb je een gevarieerde en zinvolle baan. Je verzorgt zelfstandig de intakes , EMDR- en exposure behandelingen. De regiebehandelaar ondersteunt je gedurende de dag. Daarnaast draag je bij een diagnostisch onderzoek over PTSS en deel je jouw inzichten hierover met collega's. Bovendien participeer je in het dagelijkse multidisciplinaire overleg met collega behandelaren, begeleider, verpleegkundigen en psychomotorisch therapeuten. Ons behandelprogramma is continu in ontwikkeling. Wij krijgen er energie van om de behandeltechnieken te verbeteren. Wij werken met een duidelijke visie en vinden het belangrijk dat een cliënt zelf de regie heeft. Het team is zeer betrokken, ondernemend, enthousiast en er heerst een goede sfeer. Er heerst een open cultuur en er is zeker ruimte voor humor. Binnen de organisatie is er weinig hiërarchie en het harde werken verbindt ons. Als team blijven we voortdurend vernieuwen en lopen voor op kennis en kunde op het gebied van PTSS. 


Wat kun je van ons verwachten? 

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 3541 en 5335 euro per maand;

  • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent; 

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde wo (master) opleiding tot basispsycholoog;
  • Je komt in aanmerking voor een LOGO-verklaring, of hebt deze al in je bezit;
  • Je hebt bij voorkeur de CGt (basis)cursus en/of EMDR (basis)cursus behaald;
  • Je bent minimaal twee dagen (18 uur per week) beschikbaar. 
Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@psytrec.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@psytrec.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Weert, Limburg, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
PSYTREC Weert

of