Overslaan naar content

Basispsycholoog of orthopedagoog kind & jeugd

  • Harderwijk
€ 3.541 - € 5.335 per maandDokter Bosman Harderwijk

Functieomschrijving

Ben jij een basispsycholoog of orthopedagoog met waardevolle ervaring? In het sfeervolle havenstadje Harderwijk bevindt zich een kind- en jeugdvestiging van Dokter Bosman. Zij zijn momenteel op zoek naar een ervaren enthousiaste collega om het team te versterken!

Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: 'psychologie van nu'. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil met andere organisaties zit 'm niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Je komt te werken op de locatie Harderwijk. In een enthousiast en gezellig multidisciplinair team van 10 personen, bestaande uit een jeugdarts, twee GZ-psychologen, vijf basispsychologen waarvan 3 in opleiding tot Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, een systeemtherapeut/ vaktherapeut (spel) en een gastvrouw. Daarnaast is een klinisch psycholoog verbonden aan de MDO's. Met elkaar houden wij van plezier hebben in hetgeen we doen waarbij de sfeer in het team gezellig en positief is. Dat iedere collega tot zijn recht komt, is voor ons een belangrijke kernwaarde. Gedrevenheid, motivatie, openheid, transparantie en goede onderlinge contacten staan hierin voorop. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit en laagdrempeligheid belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega's. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit. De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (2 min. lopen vanaf het station). Je kunt gratis voor de deur parkeren.


Als basispsycholoog of orthopedagoog verricht je samen met een GZ-psycholoog intakes en doe je zelfstandig diagnostisch onderzoek bij kinderen van 5 tot 18 jaar. Daarnaast bied je individuele behandeling aan. De voorkeur gaat uit naar een collega basispsycholoog met eerder opgedane ervaring in een soortgelijke functie. De hulpvragen zijn divers, zoals ADHD, ASS, angst, trauma, hechting, stemming en systeemproblematiek. Je werkt volgens het behandelplan en werkt intensief samen met je collega's. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. De behandelingen zijn divers, daarom wordt je kennis en uitbreiding daarvan zeer op prijs gesteld. Je neemt deel aan wekelijkse multidisciplinaire en teamoverleggen en werkt nauw samen met verschillende zorgdisciplines. De integratieve zorg die wij bieden, is een combinatie van voornamelijk CGT, ACT, EMDR, schematherapie, speltherapie, systeemtherapie en farmacotherapie. Bovendien heb je contact met verwijzers, huisartsen en sociale teams.


Wat kun jij van ons verwachten?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 60);
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (masteropleiding) psychologie of orthopedagogiek;
  • Je hebt ervaring met diagnosiek en behandeling van kinderen, jongeren en ouders binnen de jeugd GGZ;
  • Je bent in het bezit van een SKJ registratie of komt hiervoor in aanmerking.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan gerust contact met Lindy of Lucienne op. Wij kijken uit naar je reactie. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.

Op locatie
  • Harderwijk, Gelderland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Dokter Bosman Harderwijk

of