Overslaan naar content

Basispsycholoog

 • Rotterdam
€ 3.541 - € 5.335 per maandForta Volwassenen Rotterdam Zuid (Zorgboulevard)

Functieomschrijving

Voor onze behandellocatie op de Zorgboulevard Rotterdam zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het team behandelt hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om met een persoonlijke aanpak de behandeling voor onze cliënten vorm te geven? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou bij Forta Volwassenen!


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. De junioren die wij in dienst hebben, nemen wij aan de hand om zich met begeleiding te ontwikkelen en deze laten we pas los als ze daar aan toe zijn. We hebben persoonlijke groei en opleiden hoog in het vaandel staan als organisatie.


Wat ga je doen?

Als basispsycholoog verricht je intakes en geef je individuele behandelingen aan volwassenen. De hulpvragen zijn divers. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met cliënten met angst en stemmingsklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Je schakelt regelmatig met de regiebehandelaar en hebt wekelijks overleg met het gehele behandelteam. Op deze momenten deelt het team deskundigheid en ervaringen om elkaar te versterken, ook is er ruimte voor intervisie. Onze behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels therapieland (e-health) aan de behandeldoelen.


Je komt te werken in een team met een informele sfeer en korte communicatielijnen. De deuren van de behandelkamers staan vaak open en tussen de middag wordt er samen geluncht. Wij werken transparant naar zowel elkaar als de cliënten. Het team bestaat uit 5 basispsychologen, 1 PioG, 4 GZ-psychologen en 1 klinisch psycholoog.


Wat kun jij van ons verwachten?

 • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
 • Een salaris tussen 3541 en 5335 euro per maand;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde wo (masteropleiding) tot basispsycholoog;
 • Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week;
 • Ervaring met CGT gerichte behandelingen;
 • Dat je proactief contact onderhoudt met de regiebehandelaar en met verwijzers.

Werkdagen zijn in overleg. Mogelijk ook 1 werkdag in een buitenlocatie in Barendrecht. Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Forta Volwassenen Rotterdam Zuid (Zorgboulevard)

of