Overslaan naar content

Basispsycholoog

 • Woerden
€ 3.541 - € 5.335 per maandDokter Bosman Woerden

Functieomschrijving

Kom jij als basispsycholoog ons team in Woerden aanvullen? Wil jij jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose je cliënten een persoonlijke aanpak te bieden met een holistische kijk? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou bij Dokter Bosman, gevestigd in het mooie Woerden met zijn historische stadshart!


Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan vanuit de visie van 'psychologie van nu'. Bij ons staat de persoonlijke aanpak centraal, waarbij de behandelaars en cliënten zelf de toon zetten, in plaats van strikte regels en protocollen. Wij bieden geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het leren omgaan met de uitdagingen waar onze cliënten in het dagelijks leven mee te maken hebben. We streven ernaar om hen te helpen hun doelen te bereiken en geloven in een actieve aanpak. Dit maakt onze benadering elke dag beter, oftewel de psychologie van nu.


Als basispsycholoog  op onze locatie in Woerden ga je deel uitmaken van een divers behandelteam voor de doelgroep volwassenen. In het team is expertise op verschillende gebieden, zoals CGT, EMDR, ACT, Mindfulness, trauma, schematherapie en daarnaast hanteren we een holistische aanpak. Wij werken multidisciplinair waarbij we korte lijnen hebben met elkaar. Er is laagdrempelig contact waarbij wij de deuren voor elkaar open hebben staan. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Wij zijn een energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team, waarbij we flink doorpakken niet schuwen.

Onze doelgroep zijn cliënten met (een vermoeden van) autisme, ADHD en comorbide problematiek. Als basispsycholoog verricht je met een regiebehandelaar intakes, doet zelfstandig diagnostisch onderzoek en biedt behandeling aan. Hierbij is ook aandacht voor positieve gezondheid,  waaronder ook met inzet van onze Psychomotorisch therapeut. Je werkt intensief samen met al je collega's. Binnen ons team neem je deel aan wekelijkse multidisciplinaire -en team overleggen, waarin we deskundigheid en ervaringen delen om elkaar te versterken. We hebben een inspirerende samenwerking met team kind & jeugd waarmee we het pand delen.


Wat mag je van ons verwachten?
Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 60);
 • Een aanstelling voor een jaar van  32 uur per week;
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
 • Een LOGO verklaring of je voldoet aan de voorwaarden van de alternatieve LOGO verklaring;
 • Beschikbaar voor 32 uur per week waarbij de dinsdag en vrijdag gewenste werkdagen zijn;
 • Affiniteit met autisme en ADHD;

Heb je interesse in deze uitdagende functie als basispsycholoog bij Dokter Bosman Woerden? Solliciteer dan nu en help ons om onze cliënten  de beste zorg te bieden!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.Wij kijken uit naar jouw reactie!

Op locatie
 • Woerden, Utrecht, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Dokter Bosman Woerden

of