Overslaan naar content

Arts (ANIOS) eetstoornissen

  • Amsterdam
€ 4.785 - € 7.419 per maandHuman Concern Amsterdam

Functieomschrijving

Wil jij als arts of ANIOS iets kunnen betekenen binnen een unieke organisatie die gespecialiseerd is in eetstoornissen? Vind jij het een uitdaging om op twee locaties te werken (Amsterdam en Bilthoven)? Human Concern is een gespecialiseerde GGZ-instelling met de beste behandeling voor eetstoornissen waarbij ervaringsprofessionals laten zien dat het herstellen van een eetstoornis mogelijk is.


Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen. Wij bieden multidisciplinair op zes locaties door heel Nederland ambulante behandelingen aan op voornamelijk individueel niveau, waarbij er onder begeleiding van een ervaringsprofessional wordt toewerkt naar een leven waarin de eetstoornis niet meer de baas is. Er wordt gewerkt met een combinatie van therapievormen zoals CGT, schematherapie, creatieve therapie en EMDR waarbij het verstoorde eetgedrag (symptomen), de functie hiervan en de uitlokkende- en in stand houdende factoren de focus vormen. De ervaringsprofessionals hebben een geaccrediteerde training gevolgd om een eigen levenservaring zoals een eetstoornis of het herstellen van een burnout in te zetten. De therapie is gericht op een duurzaam herstel en de ervaringsprofessional laat zien dat dit mogelijk is.


Het team van Amsterdam bestaat uit een locatiemanager (tevens een ervaringsprofessional), een psychiater, twee artsen, een klinisch psycholoog, twee GZ-psychologen, twee diëtisten, een systeemtherapeut en veertien ervaringsprofessionals (basispsychologen en GGZ-agogen). Het is een nieuwsgierig, ervaren en vrolijk team waar je je hart kan luchten. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld. Wij voegen daar graag nog een arts aan toe. Het team is warm en er heerst een informele sfeer; er wordt samen geluncht en het team staat voor elkaar klaar op moeilijke momenten en de mooie momenten worden gevierd. Maar wat wordt er van jou verwacht binnen deze organisatie?


Over de functie

Verstoord eetgedrag heeft invloed op de lichamelijke conditie. Als somatisch arts maak je een inschatting van deze lichamelijke conditie tijdens het intakeproces en indien nodig volg je de cliënt gedurende het verdere traject. Je maakt deel uit van het multidisciplinaire behandelteam, bent bereikbaar voor overleg met de verschillende disciplines en overlegt met specialisten/huisartsen in de regio.


Wat kun je van ons verwachten?

  • De mogelijkheid om dit warme en informele team voor 16 uur per week te versterken;
  • Een zeer sfeervol ingericht pand;
  • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt (FWG 70 conform cao GGZ);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een BIG-registratie als arts (ANIOS);
  • Je werkt graag in een multidisciplinair team met psychiaters, klinisch psychologen, ervaringsprofessionals, diëtisten en systeemtherapeuten;
  • In ieder geval beschikbaar op de donderdag;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor onze locatie in Amsterdam en Bilthoven.


Ben je nieuwsgierig geworden?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dennis Bot of Nora van Ouwerkerk! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Dennis Bot is bereikbaar via bot@humanconcern.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk is bereikbaar via ouwerkerk@humanconcern.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.785 - € 7.419 per maand
Human Concern Amsterdam

of